2777
2789
عنوان

یه چیزی بگین دارم خفه میشم از ناراحتی😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو خدا رو شکر کن که شرش از سرت کم شد. نه عزیزم معلومه که ۱۶۱ کوتاه نیست.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

نه ک خودش برد پیته پسره احمق ۱۸۰ واسه پسر کوتاهترین قده همینو میگفتی بهش والا

۱۶۱خوبه برا دختر

اون دنبال بهانه بوده

حتی اگه تو این دنیا مال من نشی تودنیای دیگری روح تورا ملاقات خواهم کرد و شاید در آن دنیا مال من شوی:)🕊.. در رویا مال منی ولی در حقیقت رویای منی🙂و چشمانت آخرین تصویریست که هنگام مرگ به یاد خواهم آورد😇 اگه بگن بهترین لحظه عمرت کی بود میگم همون لحظه ای که واسه اولین بار باهاش چشم تو چشم شدم👀متعهد💘یه نصیحت از من به تویی که داری اینو میخونی  تو زندگیت لطفااااا به هیچکس اعتماد کامل نکن حتی همون شخصی که الان از ذهنت گذشت اینو آویزه گوشت کن هیچ چیز از هیچکس بعید نیست و آدما بدترین ضربه هارو از بهترین آدمای زندگیشون میخورن..(من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد)🖤🖐🏼یه درونگرا🤞رنگ مورد علاقم بنفشههههه💜 آیگین هستم به معنی دختر ماهرو یا زیبارو🍓 با افتخاردختر ترکم و لهجه دارم چون یه زبان بیشتر از بقیه بلدم🤓😌 علاقه به خوراکی های شیرین دارم و عاشق انواع کیک و شکلات و دسرم 🤤🍫🍬🍭🎂🍰🥧🍦🍡🍩🍪🍫🍧🍨🍮🍹

قدت که خوبه عزیزم 

بهونه آورده چه ربطی داره 

دایی من قدش ۱۸۵ زنش ۱۴۵ ایناس 

اونقدر باهم خوشبختن 

با اینکه اولش بعضیا گیر دادن بهش (نهایت بیشعوری )

داییم خودش خواست و باهاش ازدواج کرد

دختری در من ساز امیدواری می زند...
کجا کوتاهی منکه ۱۵۰ هستم چی  بره گم بشه اصلااااا خودتو درگیر همچین آدم بیخودی نکن دوووورت بگرد ...

دست خودمون ک نیس خدا خاسته بخدا خودشم ن پول داره ن کار درست حسابی یه بار ب روش نیاوردم

قدت والا ک خوبه بهونه بودا

بعدم چرا کولی بازی درمیاری از ماشین میپری نمیگی بلایی سرت میاد آخه مگه ارزششو داره

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

عزیزم چراشمادخترانقدرساده این.اون میخواسته بپیچونت.وقتی کسی واقعا کسیو دوس داشته باشه قدووزن و همه چیه طرف براش ایده آلترینه .حتی زشتیه طرفم نمی بینه اگه واقعا بخوادش.پس ایناهمش چرت وپرته.بزار بره.یکی ک عاشقته بالاخره پیداش میشه

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید

من ۱۵۵

رلم بالای ۱۷۰ هستش دقیق نمیدونم فک کنم ۱۷۹ ایناس

هیچوقت نگفت قدت کوتاهه

بهونه اورده

کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام.کاربری هفتممه نترکونید دیگههه.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:)❤️🦋