2777
2789

همه رو یهو میگم که چیشده و ببخشید که طولانیه

با ی پسری دوست بودم اخلاقش بهترین بود و کلا همه کار میکرد برام این بمونه ک فهمیدم همش نقش بازی کردن بود ک خامش بشم از این طرفم نمیزاشتم بهم دست بزنه یا حتی بوسم کنه ببخشید اما بیشتر وقتا اسم لب میاورد ک دید عصبی میشم دیگه بحثشو نکرد

الان چندروزه بحث ازدواج میکنه گفتم موقعیتشو ندارم تا پنج سال دیگه گفت نه نهایتش تا پاییز سال بعد عقد و عروسی

حس کردم چون میدونه من قبول نمیکنم میخاد بهونه کنه که جداشیم تا امروز بهش گفتم چه حسی دارم که الکی بهونه میاره گفت اره درست حدس زدی ولی میترسم خونوادم قبول نکنن ازدواج کنیم گفتم چرا گفت به خاطر قدت گفت خودم مشکلی ندارما اما خونوادم شاید نخان گفتم مگه میخام با مادرت ازدواج کنم خیلی عصبی شدم گفتم انشاله با یه دختر دومتری ازدواج کنی  خدافظ ماشینو روشن کرد که پیاده نشم منم تو حرکت از ماشینش پریدم پایین 🥲😔هرچی هم زنگ زد بیا برسنومت قبول نکردم

قد اون 180

قد من 161 وزنمم 53

مگه 161کوتاهه اخه😔

مگه من اینجوری خاستم خب مقصر خداس من چیکار کنم دلم میخا خودمو بکشم😭😭😭

میگفتی بیا شصت سانت دیگه👍👍بخاطر تو

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر نادان

خوشحالم که جدا شدی 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

بابا خب اینجوری که تو داری تند میری، یواش تررررر، حالا هر چی هم نیتشه اون تلاششو کرده که تو بمونی ولی رفتی حالا اشکال تداره یه دو روز وایسا ببین زنگی چیزی می زنه یا نه غرورشو زیر پاش میزاره یا نه

نع صددرصد این دلیل نیس 

فقط حاشیس 

وگرنع اصلا دلیل موجهی نیست 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

خودشم همچین بلند نیستااا

کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi

وا خیلیم دلشون بخواد بهترین کارو‌کردی بیخیالش

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭