2777
2789

دلم میخواد فقط دوست من باشه با کسی حرف نزنه نره بیرون و من فقط دوستش باشم حسود نیستم فقط تو این ی مورد حسودیم میشه 

عادیه؟ :/

شما اینجوری نیستید؟

مربی بدنسازیتونم😍💪🏻....به نام خداوند رنگین کمان🌈🖤

دوستام اره. من نه 

حسوووود

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادیه

منم همینطورم:/

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

نه عادی نیست بلگه چندشه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

دوست من این جوری هست خیلی بد .از ترس نمیتونم با یه دوست دیگه استوری بزاریم 🙃

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

عادی که هست من خودمم کمی این مدلی بودم مخصوصا قبل ۲۵ سالگی.

ولی یه رفیق داشتم این مدلی بود خیلی رو اعصاب بود. هم اتاقی بودیم بعد اگه من می رفتم اتاق همکلاسیهام یا اونا میومدن اتاق من ناراحت می شد. خودش نمی رفت با همکلاسیهاش بجوشه. من دلم براش می سوخت ولی از رفتاراش کلافه هم می شدم. تا اینکه ترم بعدش همکلاسی خودش هم اتاقیمون شد .دیگه کلا منو گداشته بود کنار و خدا رو بنده نبود. خیلی بدم اومد از رفتارش خیلی خودخواه بود. رفتارای اون باعث شد عوض بشم و به معاشرت دوستام کاری نداشته باشم.

انقدر چندش بود وقتی منو تو راهروی خوابگاه می دید از قصد بلند بلند می خندید خنده هاش خیلی عصبی بودن واقعا عقده ای بود.

🌻💜🌻💜🌻