2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

392 بازدید | 56 پست

کلاس هشتمم:)) پارسال معدلم ۱۹ و ۹۳ بود امسال ۲۰ 

میخوام از الان واسش برنامه ریزی کنم سال بعد به مشکل نخورم میشه کمکم کنین واسم توضیح بدین 

من اصلا هدفی ندارم واسه درس خوندن همین جوری میخونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دروس حلیت عالین مثل ریاضی باید بری رشته تجربی یا ریاضی

و یا اگه به دروس حفظی مثل دینی و ادبیات و اینا علاقه داری انتخاب رشته رو انسانی بزن

من خودم توانیم تو دروس تحلیلی مثل ریاضی وفیزیکه و به خاطر همین اگه به رشته انسانی میرفتم نمیتونستم دووم بیارم چونکه از حفظیات به شدت متنفرم

اگه دروس حلیت عالین مثل ریاضی باید بری رشته تجربی یا ریاضی و یا اگه به دروس حفظی مثل دینی و ادبیات ...

من ریاضیمم عالیه به شدت علاقه دارم به علوم 

ببخشید میشه در مورد فیزیک توضیح بدین که چجوریه؟

به تجربی علاقه دارم ولی میترسم سخت باشه و نتونم یا نمره کم بیارم و همش تحقیر بشم

مندخودم تجربیم برار روشنت کنم کاملاا واقع بینانه که یه وقت بعدا به مشکل نخوری. اول اینکه هیچ رشته ای سخت نیست. اگه بخونی.. دوم اینکه توی تجربی خیلی مهمه که مدرسه خوب بری پس یا از الان برای تیزهوشان بخون یا اگه میدونی مامان بابات میفرستنت غیر دولتی این انتخابو بکن اولم به علاقت فمر کن تحت تاثیر جو و یا تبلیغات جامعه و مردمم تصمیم نگیر

به تجربی علاقه دارم ولی میترسم سخت باشه و نتونم یا نمره کم بیارم و همش تحقیر بشم

منم همین ترس رو داشتم که نکنه سخت باشه ولی بعد که رفتم سراغ این رشته عاشقش شدم

چونکه شیمی و فیزیک رو خیلی دوست داشتم وبرامن که راحت بودن

من ریاضیمم عالیه به شدت علاقه دارم به علوم  ببخشید میشه در مورد فیزیک توضیح بدین که چجور ...

فیزیک همون ریاضیه یه جورایی منتهی با خلاقیت باللتر طراح میتونه توی سرح سوالات خلاقیت بیشتری نشون بده و سوالو بپیچونه

مندخودم تجربیم برار روشنت کنم کاملاا واقع بینانه که یه وقت بعدا به مشکل نخوری. اول اینکه هیچ رشته ای ...

از نظر مدرسه مشکلی نیست باید یا نمونه دولتی قبول شم یا عیر دولتی میرم باید تست زندن و یاد بگیرم تا بتونم کنکور رتبه بالای بیارم

از نظر مدرسه مشکلی نیست باید یا نمونه دولتی قبول شم یا عیر دولتی میرم باید تست زندن و یاد بگیرم تا ب ...

نمونه دولتی اصلا سمتشم نرو... یا تیزهوشان یا غیر دولتی نمونه فقط دیواراش قشنگه دبیری دوره دومش افتضاحن

نه عزیزم من خودم تجربی خوندم رشته سختی نیست دروسش مفهومی ومنطقین برا من

اگه درسی اسون باشه من نمیتونم بخونم مثلا توی انسانی درس منتطق یا همین هفتم و هشتم تفکر به نظرم درس های مزخرفیه من تو شرایط سخت و درسای سخت ترو بهتر میخونم 

از نظر مدرسه مشکلی نیست باید یا نمونه دولتی قبول شم یا عیر دولتی میرم باید تست زندن و یاد بگیرم تا ب ...

اونم نه هر غیردولتی ای بعضیا الکی پول میگیرن باید مدرسه ای بری که دبیراش خوب باشن