2777
2789

مدتیه مدهم خواب تک پوش طلا

یا النگو طلا خیلی زیاد تو دستم میبینم

بیشتر تعبیراهم واسه خانم های بارداره من مجردم 

بِسم الله الّرحمن الّرحیم اللّهم صل علی محّمد وآل محّمدوعجل فرجهم 💚

ازدواج میکنی بزودی😜

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

برا مجردا ازدواجه 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه داشتی یا شوخی میکنی؟  خاستگارم ندارم اخه😂

ن ولی طلا خابش خوبه ازقدیم میگفتن واسه متاهل بچه واسه مجرد ازدواج ...ان شاءالله بیاد بزودی

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
ن ولی طلا خابش خوبه ازقدیم میگفتن واسه متاهل بچه واسه مجرد ازدواج ...ان شاءالله بیاد بزودی

ان شاءالله خیلی خوبش بیاد به زودی😊😅

مرسی عزیزم😍

بِسم الله الّرحمن الّرحیم اللّهم صل علی محّمد وآل محّمدوعجل فرجهم 💚

ت نت نوشته عزت احترام بین مردم و همچنین تعبیر ثروت داره بطور کلی خاب خوبیه

تجربه داشتی؟

اره تا جاییکه یادمه خودمم خواب النگو دیده بودم قبل ازدواجم. من کلا انقدر خواب زیاد میبینم، نزدیک ازدواجم هر چی خواب با تعبیر ازدواج بود، دیده بودم فکر کنم ولی الان یادم نمیاد دقیق  

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن