2777
2789

سلام، امروز 34 هفته و 7 روزم،از ساعت 12 انقباض منظم دارم، تحرک نی نی خوبه یعنی فقط زمان انقباض سفت میشه، چیکار کنم، هفته 33 رفتم بیمارستان از ساعت 4 تا 10 اسیر شدیم آخرم گفت برو استراحت کن

الان با استراحت فاصله هاش بیشتر شده ولی نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی هستی

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
اره فعلا دراز بکش ببین بهتر نمیشی اگه دیدی نشد پاشو برو چاره نیست

من هر چی به دکترم میگم زایمان زودرس هستم، باور نمیکنه

سر دخترمم 32 هفته بستری شدم و کلی آمپول زدم

سلام عزیزم. خواهش میکنم اگه پیامم رو دیدی جوابم رو بده خیلی داغونم. در مورد پسرم ازتون راهنمایی میخواستم حساسیت به پروتیین گاوی داره. تو یه تاپیک قدیمی دیدم شمام گفته بودین پسرتون حساسیت داشته. خواستم بدونم پسر گلتون علایمش چی بود و شکر خدا کی درست شد? ممنون میشم کمکم کنید

سلام عزیزم. خواهش میکنم اگه پیامم رو دیدی جوابم رو بده خیلی داغونم. در مورد پسرم ازتون راهنمایی میخو ...

عزیزم بچه ام دختره، قرمزی مقعد، نفخ، بی قراری، یبوست، دفع با درد و... 

آزمایش مدفوع نوشت دکتر و داشت، الان بهتره، لبنیات رو کم استفاده میکنه، تو سن 2 تا 3.5 سال خیلی اذیت بود،بی قراری و گریه مداومش خیلی اذیتمون می‌کرد، از نوزادی هم کولیک داشت.... 

عزیزم بچه ام دختره، قرمزی مقعد، نفخ، بی قراری، یبوست، دفع با درد و...  آزمایش مدفوع نوشت دکتر ...

ببخشید. خدا حفظ کنه دختر نازتون رو. پس بعد سه سالگی شکر خدا بهتر شد و تونست لبنیات بخوره

ببخشید. خدا حفظ کنه دختر نازتون رو. پس بعد سه سالگی شکر خدا بهتر شد و تونست لبنیات بخوره

من با احتیاط بهش لبنیات میدم هنوزم، چون میترسم

الان 4 سال و 3 ماهشه، درحد دو سه روز یه بستنی یا یه لیوان شیر روزی

بیشتر نمیدیم، ماست نمیدم، دکتر گفت گردو و پسته و ماست و موز، خرمالو، انار هم خیلی کم بدم چون مقعدش قرمز میشه و روده اش تحریک میشه، موثر بوده تا الان

سلام خوبی. حالت خوبه امروز توی تاپیک ازتون سوال پرسیده بودم  

میتونم ی سوال بپرسم؟ 

توی تهران هم توی ادارات‌ آدم زیرآب زن ووجود داره؟ 

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید