2777
2789
عنوان

حامله س یا ن؟

104 بازدید | 8 پست

دوستم ماه دیگه عروسیشه حدود دوهفته دیگه باید پریود بشه و الان زیر شکم‌ش درد میکنه و فک میکنه نکنه حامله س🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

منم بهش گفتم چون داری پریود میشی زیرشکمت درد میکنه 

بنظر شما حامله س یان؟ 

باید ازخودش بپرسی تاچه مرحله پیش رفته😉

واقعیتش خودش گفت رابطه کامل داشته ولی نمیدونه مایع وارد شده یا نه چون گفت بعدش سریع رفتم سرویس خودمو شستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه سوالت کلیه شاید کیست باشه شاید درد تخمک گذاری باشه .خودش میدونه اگه دابطه پر خطر داشته تنها راهش آزمایش خونه با توجه به اینکه دو هفته تا پریودیش مونده برا آزمایش خونم کمی زوده چه برسه بیبی چک

واقعیتش خودش گفت رابطه کامل داشته ولی نمیدونه مایع وارد شده یا نه چون گفت بعدش سریع رفتم سرویس خودمو ...

اگر بچه میخواد که هیچ اگر نمیخواد باید ارون قرصای اورژانسی میخورد.حالم عیب نداره.هرچی قسمت...من هربار میخوام عادت بشم یکی دوتا صورتم جوش میزنه و کموبیش دل درد میگیرم.علائممشو بپرس.چتدروز دیگه بی بی چک بزنه اگرنبود حتماعادت ماهانه ست

واقعیتش خودش گفت رابطه کامل داشته ولی نمیدونه مایع وارد شده یا نه چون گفت بعدش سریع رفتم سرویس خودمو ...

میتونه ازشوهرشم بپرسه چندو چونه کارو...ازشوهرش بپرسه ریخته یانه؟

اگر بچه میخواد که هیچ اگر نمیخواد باید ارون قرصای اورژانسی میخورد.حالم عیب نداره.هرچی قسمت...من هربا ...

اخه منم اینجوریم قبل اینکه پریود بشم زیرشکمم درد میگیره هرچی بهش میگم نمی‌فهمه که انقد استرس داره

اخه منم اینجوریم قبل اینکه پریود بشم زیرشکمم درد میگیره هرچی بهش میگم نمی‌فهمه که انقد استرس داره

تقریبا همه همینجورن.استرس برای چی...باردارم که باشه حتی تایم عروسیشم چیزیش معلوم نیست از شکمش...مگراینکه حالت تهوع و استفراغ داشته باشه.حالا به چندروزی صبر کنه بعد بی بی چک بزنه

اینم بگم ۲هفته ست خودم کمردرد شدید دارم دردش زده به زیر دلمو کتفم....به دوستت بگو اتفاقی که باید بیفته میفته... هر چیشدان شاالله خیره