2777
2789

هیچی به چشم شوهرم نمیاد من خونم همیشه تمیزه خب زحمت میکشم اینم نوعی کاره  ولی شوهرم میگی تو مگه چیکار می‌کنی یه جارو اونم نکش کلا میگه وظیفه مرد خودشو میگه  سقف بالا سرته آسایش و راحتیه ...  مال و اموالم میگه بابام داده بهم اون زحمت کشیده  هر چی مال دارم چه کم چه زیاد مال خودمه تو هم برو از بابات بگیر کلا طلا داشتم اونم گفت مال ماست فروختم دادم بهش نیاز داشت  چون ما برات خریدیم میگه فقط یه حلقه بابات گرفته مال خودت با جهازت شوهر من میگه من هر چی دارم مال خودمه تو هر چی داری مال خودته من مریضم هستم روماتیسم دارم کار نمیتونم بکنم چجوری مال جمع کنم از اون طرفم خانوادمم ظالمن اونام ذهن شوهرمو دارن هر چی دارن مال خودشونه نه بچه ...  این شوهرمم میگه هر چی دارم مال خودمه خب پس من چیکار کنم عجب بدبختی هستم حس پوچی میکنم هر روز یه نیم ساعت همیشه گریه از ته دل میکنم که خدایا من بی مصرفو بکش چه بدرد میخورم نگهم داشتی 😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار پیدا کن واسه خودت مستقل شو  منت شوهر نکش

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بیخیال بابا

مگه شوهرت خرجت نمیکنه ؟اگر خرجت میکنه کمبودی نداری بیخیال باش این دنیابازیچه است ناداریم فقط امتحان پس میدیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خب یعنی چی؟دارین باهم زندگی میکنین دیگه.هرچی دارین دوتایی استفاده میکنین. دیگه مال منو تو نداره.  الان انتظار داری شوهرت هرچی داره بیاد دو دستی تقدیمت کنه؟؟یا بابات بیاد هرچی داره بده به تو؟؟خب توقع زیادی داری گلم. پدرت همون جهازی هم که داده وظیفش نبوده لطف کرده. شماهم بشین با ارامش زندگیتو کن. دنبال این چیزا نباش

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

عزیزم من جات باشم همون حلقه رو میفروشم میگم مال خودمه به توچه آنلاین شاپ راه می ندازم نیاز هم نیست جایی بری توخونه با وشی ونت وهرکی سفارش داد براش پست کن تمام اولش اطرافیانت بیشتر مانور بده کم کم به دیگران میرسه کانال بزن توایتا

با چه اشغالی وصلت کردی 

البته پدرمادرتم خیلی بی انصافن امیدوارم خدا پشتتو بگیره 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست