2777
2789
عنوان

سبزه عید و کی بزاریم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 38 پست

دیشب از بیرون خریدم

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

سبزه با دونه پرتقال عالی میشه حیف بلد نیستم 

شیرازیا استادشن 

🌹یا امام حسین جانم(ع)🌹دستمو بگیر آقا نزار تو دریای ناامیدی و گناه اینروزام غرق شم آقا جانم میدونین ک اولین و اخرین پناهم شمایین 🍃دختر کوچولوم ،فرشته خشگل مامانی،مرسی ک با اومدنت دنیامونو گلستان کردی ،خدایا هزاران بار شکر بابت این نعمت بزرگت🥰 خداجونم دامن همه منتظرا رو سبز کن آمین 🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزه با دونه پرتقال عالی میشه حیف بلد نیستم  شیرازیا استادشن

پرتقالو که باید از اول اسفند بکاری

ولی گندم زوده حالا 

یه هفته قبل عید

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
ماش یاعدس هم سبز نمیشه ازالان؟وای عاقا منم نزاشتم😭

اون بنظرم دیرتر جوونه میزنه و سبز میشه ولی باز از امروز دس بکار شو

🌹یا امام حسین جانم(ع)🌹دستمو بگیر آقا نزار تو دریای ناامیدی و گناه اینروزام غرق شم آقا جانم میدونین ک اولین و اخرین پناهم شمایین 🍃دختر کوچولوم ،فرشته خشگل مامانی،مرسی ک با اومدنت دنیامونو گلستان کردی ،خدایا هزاران بار شکر بابت این نعمت بزرگت🥰 خداجونم دامن همه منتظرا رو سبز کن آمین 🍃
سبزه گذاشتن اسرافه.  نه میخریم نه میذاریم و سبزش میکنیم!

چونکه مسئله ای هست که باید درکش کنین تا ازش لذت ببرین و انرژی مثبت جذب کنین از این مسئله 

حس پرورش دادن و رویاندن چیزی انقدر انرژی مثبت میده ک اومدن بهارو توی خونت حس کنی

بیشتر راجبش فکرکن

مرسی از جواباتون دوستان انشاءالله زندکی همتون ب سبزی سبزه و پر از شادی باشه 

ماش یاعدس هم سبز نمیشه ازالان؟وای عاقا منم نزاشتم😭

الان پاشو خیسش کن بعد فردا یه دستمال بیار بریز تو دستمال هی بهش سر بزن ک دستمالت خیس بمونه خشک نشه فرداش ک نگاش کنی جوونه میزنه بریز تو ظرفت یه دستمال بزار روش دستمالتم باید همش نمدار باشه یکم جاش و گرم نگهدار زودی بزرگ میشه

خدایا توکلم فقط به خودته خودت مراقبم باش💙🫁🧚‍♀️

منم تازه امسال مستقل شدم و بلد نیستم سبزه بکارم لطفا به منم یاد بدید

صفحه ۲ دوست عزیزمون گفتن

اسی من هنوز نذاشتم برنامه ریزیم بهم ریخته امروز دارم تنها میرم شهرستان ۱ هفته نیستم نمیتونم بذارم🥲 شوهرمم دیگه معلوم نیست بره خونه مامانش ک نزدیک اینجاس و نیاد ک آب بده بهش 

نمیدونم چیکارکنم