دختر بزرگ منم ۶سالش عادت داره دست منو بگیره و بخوابه. از هیچی ترس نداره ولی میگه بدون دستت خوابم نمیگیره.
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
عزیزم دخترمنم ۵سالشه قبلاً اینجوری نبود ازهرصدایی یا دستشویی رفتن وهمه چی میترسه ولی من دلیلشو میدونم بچه ی من بخاطر دیدن دعواترسیده همه اش میگه میترسم
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
من یه پسر ۵ساله دارم الان ۲۲ روزه دخترم به دنیا اومده پسرم همش بغلم میخوابید یعنی بغلم نکنه نمیخوابید الان که عضو جدید اومده جاشو جدا کردم گذاشتمش جفت پدرش دو روز اول اذیت کرد نق زد میگفت کسی بغلم نمیکنه میخوام بیام پیشت اما من بی اعتنایی کردم سرحرفم موندم بوسش کردم تا شماره ۱۰۰ گفتم بغلم بمون وبرگرد سرجات الان سه شبه عادت کرده و بدون اذیت کردن جدا میخوابه
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
عزیزم من نمیدونم اینجا کسی اعتقاد داره یانه ولی من من میبرمش شهرستان اونجایه کسانی هستن ترس میریزن
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭