2777
2789
عنوان

یوسف زمانه میلادت گرامی باد...

83 بازدید | 12 پست

میلادت فرخنده یوسف زمانه

میلادت فرخنده حیدر بی یار.

میلادت فرخنده حسین بی لشکر

میلادت فرخنده عزیز زهرا

میلادت فرخنده امید دل ها

میلادت فرخنده گل نرجس 

میلادت فرخنده منجی عالم

میلادت فرخنده ابن بوتراب

میلادت فرخنده شبیه ترین به رسول

میلادت فرخنده ای که نامت زمزمه ی زینب است

میلادت فرخنده ای که منتقم بر مادری

میلاد فرخنده ای نور چشم پیمبری

میلادت فرخنده ای که جان حیدری

میلادت فرخنده ای که ذکر زینبی

میلادت فرخنده ای که عشق اولی

میلادت فرخنده ای که جان صادقی

میلادت فرخنده ای که عشق آخری

میلادت فرخنده ای که حجتی بر عالمی

میلادت فرخنده ماه تابان

میلادت فرخنده خورشید فروزان

میلادت فرخنده منتقم مشک عباس

میلادت فرخنده آرام جان حسن

میلادت فرخنده مظلوم تر از حسین

میلادت فرخنده غریب تر از رضا

میلادت فرخنده ای که چون جدت جواد داده ای تحفه به دستان عوام

میلادت فرخنده ای که چون جدت سجاد سوخته دلی از بلاد کربلا

میلادت فرخنده ای که خون انبیا داری

میلادت فرخنده ای که از حمزه نشان داری 

میلادت فرخنده ای که از خلیل نشان داری

میلادت فرخنده ای که که چون باقر نسب از عالمان داری

میلادت فرخنده ای که نامت محرم شب های هادیست

میلادت فرخنده ای که چون کاظم رویی گشاده داری

میلادت فرخنده ای که پسر حسنی

میلادت فرخنده ای که نور دوچشم مادری

(آقا جان توانایی این بنده ی خطاکار در این حده که این متن رو برات بنویسه.....می دونم متن کمیه ولی از دلم روی زبانم جاری شده.....امیدوارم به دل مادرت بشینه...تو خودت این محب رو ببخش به خاطر خطاهاش ولش نکن بفرستم به امون خودت و خدا که جایی امن تر این نیست)

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه برام دعام کنید💔

قسم میدم مادرمون فاطمه زهرا رو به جان یوسف به جان حسین این نیمه شعبان دست خالی و ناراضی از در خونه صاحب زمان ردتون نکنه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
@یاهوووو   کامنتتو‌خوندم شیرمادر ونان پدر حلالت🥰🙂💋🥰

دارم منفجر میشم بخدا الان دوتا بچم مدرسن چقد بخاطر کرونا عیب افتادن دیگت گاز سمی چیه این وسط 

دیروز یه دانش آموز ایست قلبژ کرده بخاطر این گاز 

حداقل بزارید اطلاع رسانی بشه

❤❤❤

اللهم عجل لولیک الفرج. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس من الاولین و الاخرین.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس من الاولین و الاخرین.

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام