2777
2789

امروز فهمیدم شب خواستگاریم مادر شوهرم برام حلقه آورد .رسمه دیگه کلا

بعد همسرمم هی میگفت دیدی چ حلقه ای انتخاب کردم چه سلیقه دارم.بعد خب حلقه قشنگی نبود این برام ارزشمند بود که خودش انتخاب کرده برام🥺گفت حلقه عروسیم خودم انتخاب کنم.

گفتم نه باهم بریم ببینیم. متسفانه دقیقا همون روزی که قرار بود بریم خرید عمو مامانم فوت کرد،به همسرم نگفتم که عمو مرده گفتم امشب نمیام.😒اونم به هوای اینکه سوپرایزم کنه گفت خودم میخرم برات.منم دیگه جوابشو ندادم

امروز فهمیدم پدر شوهرم راضی نشده دوباره برام حلقه بگیره،حلقه سر عقد خواهر شوهرمو دادن دست منو شوهرم😭😭میدیم چقدر دختر برادر شوهرم به جاریم می گفت حلقه چقدر شبیه حلقه عمه فاطی هست😣😣بعد الانم سالهای ساله اونو ب عنوان حلقه خودم استفاده می کنم در صورتی که پولشو اصلا ی خانواده دیگه داده🥺🥺

من چقدرساده و بدبختم که ی حلقه از عروسیم ندارم،حالا هم که کار از کار گذشته نمیدونم چیکار کنم😔😔

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد چند سال اخه این غصه خوردن داره به شوهرت بگو برات یه حلقه به سلیقه ی خودت بگیر اونم دوس نداری بفروش😐😐😐

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
اوووو بیخیال دیگه.هدیه ای بوده ب تو.الان مال توعه

خب وقتی که خانواده شوهرم پولشو ندادن به چه دردم می خوره با پول خانواده شوهر خواهر شوهرم استفاده کنم

چرا خودتو اذیت میکنی به قول شوهرم غصه برای خانما بده پوستشون خراب میشه😂الان دوتایی برین بخرین

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
وای چه رو مخن پول ندارن یا میخوان اذیت کنن؟ اگه خوشبختی با شوهرت فراموش کن

نمیخوان خرج کنن

۱ زمین مثلا گفتن زدن به نام شوهرم،اخرم فهمیدیم نزدن 

کاری نداره بفروش یه مقدار پول بذار روش حلقه جدید بگیر.

ولی کامل متوجه متن نشدم چرا پدر داماد حلقه نخریده.

بعد چرا خواهرشوهرت حلقه خودشو داده؟خودش لازم نداره؟

خدای مهربون شکرت😍
یه دونه انگشتر داریم شب خواستگاری میارن اون می شه نشون  یکی دیگه داریم که شما هم جفتش و باید ب ...

بله خانواده شوهرم گفتن نمی خواد نشون خریدیم براش

بعدم من دیگه پیگیر حلقه نشدم چون ختم عمو مامانم بود