2777
2789
عنوان

شرمنده خدام

423 بازدید | 31 پست

خیلی وقته نماز نمیخونم دعا میخونم اما نماز نمیخونم چه فایده 

چیکار کنم هزار بار توبه کردم که نمازمو ترک نکنم بازم ترک کردم 

دلم با خداست اما نماز نمیخونم خیلی میترسم از مرگ که جواب خدا رو چی بدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نماز نمیخونی؟

خیلیی تنبلم انگار شیطون رفته جلدم 

برای همه کار انرژی دارم اما نماز نه 

الان عذر شرعی دارم اما بعد این باید بخونم چون رو پسرم هم تاثیر می‌ذاره 

شما چجوری هر روز نماز می‌خونید ؟

منی ک همیشه با خدا در حال جنگم و از سر لج نماز نمیخونم چون زندگیم جهنمه جهنم😔

بلند شو این جنگت رو  رها کن. 

بخدا قسم ضررش به خودت میرسه عزیزم. به خدا از ته دلت توکل کن اگه بهت به نور امید بخشی نداد. 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

منی ک همیشه با خدا در حال جنگم و از سر لج نماز نمیخونم چون زندگیم جهنمه جهنم😔

منم ی زمانی میخوندم با حجاب ترین دختر مدرسه بودم  خدا ببخشه منو موقع نامزدی آنقدر تهمت زدن بهم که از خدا دلم گرفت غافل از اینکه همون خدا زندگی جهنمم رو الان تبدیل به بهشت کرده 

وااای الان هم داره اذان میگه،😭😭😭

عذر شرعی چی دیگه

پریود

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا