2777
2789
من ،۶ ساله با به آدم بد دل دوستم همه دوستام قطع کرد حتی نمیتونم ماشینمو سوار شم برم بیرون میبره میار ...

حیف زندگی و جوونیت نیست که پای یه آدم اینجوری هدر بره ... منم حق هیچ کاری تو زندگیم ندارم حداقلش اینکه که تو ازدواج نکردی زودتر ردش کن بره 

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف زندگی و جوونیت نیست که پای یه آدم اینجوری هدر بره ... منم حق هیچ کاری تو زندگیم ندارم حداق ...

خیلی وابسته ایم من خیلی احمقم دارم عذاب میکشم با این حال به جون میخرم نمیدونم چرا جونم به لبم نمیرسه ،از اینورم بهش قول دادم بمونم کنارش بزنم زیر قولم‌آهش بگیره چی

خیلی وابسته ایم من خیلی احمقم دارم عذاب میکشم با این حال به جون میخرم نمیدونم چرا جونم به لبم نمیرسه ...

من تاپیکاتو خوندم ... یکی تو شهر ما هست مشابه شرایط تو ...پدره هیج جوره رضایت نمیده هزار نفرم واسطه شدن ولی فایده نداره... میتونی صیغه ۷۰ ساله ش بشی با مهریه تعیین کنی ...هیچ فرقی با عقد نمیکنه

.

.

اینو بدون اگه بخوای باش بمونی باید اخلاقای بدش رو هم تحمل کنی ... اون هیچ وقت هیچ وقت قرار نیست تغییر کنه یا بهتر بشه ‌... اینو من خودم تجربه کردم.

دو دو تا چار تا کن ببین ارزش داره باش بمونی یا نه

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
من تاپیکاتو خوندم ... یکی تو شهر ما هست مشابه شرایط تو ...پدره هیج جوره رضایت نمیده هزار نفرم واسطه ...

ارزش نداره ولی دل کندنه سخته اصلا توانشو ندارم خیلی افسرده شدم ، خواستگاری برام اومده که همه جوره بها میده میگه مهریت هرچقدر باشه اوکیه مسافرت های خارج میبرمت هرچی تو بخوای همونه، دوست پسرم میگه بابات نمیده اوکی بریم قانونی ۱۴ سکه مهرت باشه ازدواج کنیم 🥺 دو بارم کتکم زده ولی قول داد تکرار نکنه و نکرد ، اخلاقشم زورگوعه ولی همه کار میکنه برام فقط کافیه بگم ف هرچی که با ف رو تهیه میکنه میاره ، هیچ دوستی ندارم با ماشین خودمم هیچ جا نمیرم مگه تا دم خونشون برم و برگردم ، خودش سوپرمارکت هم بخوام برم میبره میاره