2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تعریف. کن چی شده،ازدواج کردین یا عقد بودین

دوست بودیم که همو خیلی میخواستیم چندسری بهم خیانت کرد جداشدیم بعد که دوباره باهم اکی شدیم من دلم صاف نبود و همش می‌ترسیدم تمام‌شه جدا شدیم..الان خیلی دل تنگشم 

دوست بودیم که همو خیلی میخواستیم چندسری بهم خیانت کرد جداشدیم بعد که دوباره باهم اکی شدیم من دلم صاف ...

عزیزم خیایت خیانته.بار اول و دوم نداره.در ضمن وقتی چند بار خیانت کرده طبیعی بوده ک ولش کنی چ برسه بی اعتماد شی.و کسی هم که خیانت بکنه ارزش نداره،چون چیزی نمیفهمه.چقدر خوبه همچین ادمای هرز رو از زندگیمون بچینیم.بعد چند ماه به الانت میخندی،میگی عه.ی ادم ک چند بار خطا کرده بود چقدر از زندگیم رو گرفته بود.ب عزیزاتون محبت کنید،همچین ادما براتون موندگار نیستن

عزیزم خیایت خیانته.بار اول و دوم نداره.در ضمن وقتی چند بار خیانت کرده طبیعی بوده ک ولش کنی چ برسه بی ...

خیلی دلم گرفتس خیلی کاش هیچوقت نیومده بود توزندگیم آخه 

میدونم عزیزم ولی دله دیگه💔 عزیزم واسه کجایی؟

دل دله،با عقل یه مسیر زو نمیره،ولی بعد ی مدت میبینی که ارزشش رو نداشت که فکرترذو درگیر کنه،ورزش کن،صبح زودبیدار شو،ب خودت برس.تبریزم

هرچی شده ب صلاح خودته،خدا بهت لطف کرده ک برا تجربه بشه زود دل نبندی،بعدا. میفهمی حرفم رذو عزیز دلم.ب ...

امیدوارم تادیرنشده خدا وضعیت منو اوکی کنه😔💔ای جان،من عاشق ترکام😍 میتونیم دوست باشیم؟😄