2777
2789
عنوان

نامه ای کوتاه به مادرهمسر

941 بازدید | 45 پست

سلام، میدونم خیلی خوبی ولی فقط برای بچه های خودت، میدونم زحمت کشیدی برای جبران کم کاری های شوهرت، لطفا منت سختیهات رو برای عروس و داماد نذار. ما جز خاطرات بد از شما چیزی یادمون نمیاد.

آه مادر گریبان گیره ولی حق فرزند چی میشه؟!

از کارهای نکرده منت میذاری؛ زبونت هر روز سرخ تر و فاصله من از شما دورتر....

گاهی وقتا انقدر به وجود همسرم نفوذ کردی که باعث شدی خون به جگر بشم من ، ایکاش یک رو و یک دل بودی🤕

نمیدونم چرا هیچوقت بدیهات از ذهنم پاک نمیشه😑

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته

میخوای پست کنی دم خونشون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفای دل منم بود 🥲

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
چرا همه مینالن از مادرشوهر گاهی فک میکنم خودمون بعدا اینجوری هستیم با عروس یا نه

اگه نباشی هم عروس ولت نمیکنه من‌خودم از دست زنداداشم مجبور شدم خونمو بفروشم برم جای دیگه 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
چرا همه مینالن از مادرشوهر گاهی فک میکنم خودمون بعدا اینجوری هستیم با عروس یا نه

خداروشکر که من بچه هام دخترن عروس نمیارم که بخوام عقده هامو سرش خالی کنم و زندگی رو بهش زهر کنم

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

مادرشوهر من میگه ما سختی کشیدیم و بدزبونی دیدیم ولی همه میگن خدابیامرزتشون، پس ما هم باید همین روال رو پیش ببریم تا بعداً خدابیامرزی برامون بمونه

خداروشکر که من بچه هام دخترن عروس نمیارم که بخوام عقده هامو سرش خالی کنم و زندگی رو بهش زهر کنم

خوشبخت بشن عزیزم

ای وای از دست مادر شوهر  قلبم از دستش پاره پاره هست  اون زخم زبون هاش باعث شده هر روز اش ...

الهی آمین