2777
2789
عنوان

ینی باهم میمونیم تا تهش؟

104 بازدید | 10 پست

من دوباره دارم تو سن ۲۳ سالگی درس میخونم تا کنکور بدم توی دوره لیسانس با پسری اشنا شدم ۶  سال باهم بودیم و رابطمون خیلی خوبه و قصد ازدواج داریم شرایطش اوکیه ..اما من میترسم اگر تو قبولی کنکورم شهرستان قبول بشم ...پزشکی یا داروسازی شهرستان.....برم یا نه؟؟میدونم اگه برم از دستش میدم چون بهم گفتع و اگه نرم ایندم از دست میره یا عمرم؟ بهم گفت انقدر کنکور بده تا تهرام در بیای...اما من واقعا ترسیدم  

معلومه منطقی نیست اصلا

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یسال از درسم دور شدم بخاطر یه نفر .عین چی پشیمونم. حتی شوهرم به اندازه خودت بهت اهمیت نمیده. ینی چی انقد کنکور بده مگه انقد کار راحتیه؟شما هر سال یه عالمهههه درس بخونی؟ ایشون یه بلیط بگیره بیاد ک راحتتره. 

به فرض شهرستان قبول شدی و نرفتی. اگه باهات ازدواج نکرد چی؟ یا اینکه ازدواج کردین بعد تو زندگیت پشیمو ...

حتی پدرم من میگه شهرستان هرجا بری برات خونه میکیرم پولشم مهم نیست اما از این طرف خیلی ذهنم درگیره

اصلا قبول نمیکنه و روحیه بشدت شکاک داره

با روحیه بشدت شکاک کنار میای عزیزدلم؟ نکن اینکارو. وحشتناکه این ادم تو زندگی . تحربه زندگی با آدم شکاکو نداشتی نمیفهمی چه جهنمیه. تازه این قبل ازدواجه . بعد ازدواج حتی تا سر کوچه هم نمیشه رفت. ایشالا که اتفاقای خوبی بیوفته برات

اسی یه کاری کن درستو بخون، اگه حاضری از پزشکی بگذری وقتی قبول شدی باهاش شرط بزار بیاد خاستگاریت و اگه نیومد برو همون شهرستان درستو بخون.

گرچه از لحاظ عقلانی بیخیال پزشکی شدن اشتباهه.

اسی یه کاری کن درستو بخون، اگه حاضری از پزشکی بگذری وقتی قبول شدی باهاش شرط بزار بیاد خاستگاریت و اگ ...

میخواد بیاد استخدام هم شده فقط منتظر کنکور منه چون مادرم شرط گذاشته تا وقتی قبول نشم حق ازدواج نداریم چون بشدت خرج کردم سر کنکورم