2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مشکلی نیس هرچی بیشتر باشه ینی سن بارداریت بیشتره اصلا نگران نباش عزیزم...مبارک باشه😍چندماه اقدام ...

من اصلا اقدام نبودم گلم 

تازه ۳ ماه ازدواج کردم 

جلوگیری هم داشتیم ولی طبیعی بدون کاندوم اینا ولی حواسمون بود 

دیگ خدا خواست و شد 

بعد اینکه فهمیدم چون زود بود چند بار زعفرون غلیظ خوردم ب نیت سقط ولی بچمو خدا میخواست چیزیش نشد الانم خیلی پشیمونم ک میخواستم اینکارو بکنم 

من اصلا اقدام نبودم گلم  تازه ۳ ماه ازدواج کردم  جلوگیری هم داشتیم ولی طبیعی بدون کاندوم ...

وای نه خداروشکر کن که راحت بی دردسر باردارشدی الان 5سال اخیر اطرافیانم هرکدوم ازدواج کردن تآلان باردارنشدن خیلی قدرت باروری اومده پایین...حتما خداخواسته ان شاالله قدمش براتون خیرباشه❤️

وای نه خداروشکر کن که راحت بی دردسر باردارشدی الان 5سال اخیر اطرافیانم هرکدوم ازدواج کردن تآلان بارد ...

جدی 🥲

میخواستم همون لحظه برم قرص بخرم 

واسه سقط شوهرم گفت تا فردا تصمیم گیری کن یکم فرصت ب خودت بده 

ولی اینقدر حس مادر شدن قشنگه ک ب ی شب کل تصمیم عوض شل بهش وابسته شدم 🥲❤️

جدی 🥲 میخواستم همون لحظه برم قرص بخرم  واسه سقط شوهرم گفت تا فردا تصمیم گیری کن یکم فرصت ب خ ...

الهی😍بهترین حس دنیاست....من یبار تجربش کردم الان 6ماهه اقدامم هنوز نشده البته مرتب نمیتونم اقدام کنم چون همسرم زیاد اینجانیس درهفته یک روزش خونه اس😅