2777
2789
عنوان

پریود و قرص .میشه راهنمایی کنید

50 بازدید | 2 پست

سلام خانما من تنبلی تخمدان دارم و معمولا پریودام نامنظمه این ماه هم  ۱۱ روزه پریودم عقب افتاده

درد پریود دارم ولی نمیشم . روز دوم بی بی چک استفاده کردم منفی بود

ا‌ن‌شاءالله اخر ماه میریم زیارت و من پریودم ۱۰ روزس میخواستم تا اونموقع پریود بشم و تایمم تموم بشه

از پنجشبه تا الان یه عااالم زعفران خوردم اما بازم نشدم

فردا اخرین وقتیه که میتونم پریود بشم وگرنه با احتساب ۱۰ روزه بودن به غیر فردا هر روزی بشم برنامه زیارتم بهم میخوره

حالا من اگه فرداشب قرص بخورم جلوی پریودی که نمیدونم کی میاد و میگیره؟  

«پیامبرگرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:مَن کُنتُ مَولاهُ فَعَلِیٌّ مولَاه اَللّهمَّ والِ مَنْ والاه وَ عادِ مَن عاداه.هر کس که من مولا و صاحب‌اختیار او هستم علی نیز مولا و صاحب‌اختیار اوست. بارالها! هر کس که ولایت علی را پذیرفت تو ولی او باش و هر که با او دشمنی كرد تو نیز دشمن او باش. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦٠٩ ـ سنن ترمذی، ج ٥، ص ٦٣٣ ـ مستدرک حاکم، ج ٣، ص ١٠٩) علی امام من است و منم غلام علی...#حیدریم  

آره دیگه داری میگی فقط فردارووقت داری

که اگه  نشدی حتما ال دی بخور که دیگه نشی چون معلوم نیست بموقع دیدی دوروزمونده به رفتن شدی...

مارم دعا کن یاد کن توروخداتوزیارت

آره دیگه داری میگی فقط فردارووقت داری که اگه  نشدی حتما ال دی بخور که دیگه نشی چون معلوم نیست ...

عزیزمممم.خیلی ممنونم که جواب دادی.چشم حتما ان‌شاءالله قسمت همه بشه  قسمت و روزی ماهم بشه و بریم

منم از شما التماس دعای فرج دارم

«پیامبرگرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:مَن کُنتُ مَولاهُ فَعَلِیٌّ مولَاه اَللّهمَّ والِ مَنْ والاه وَ عادِ مَن عاداه.هر کس که من مولا و صاحب‌اختیار او هستم علی نیز مولا و صاحب‌اختیار اوست. بارالها! هر کس که ولایت علی را پذیرفت تو ولی او باش و هر که با او دشمنی كرد تو نیز دشمن او باش. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦٠٩ ـ سنن ترمذی، ج ٥، ص ٦٣٣ ـ مستدرک حاکم، ج ٣، ص ١٠٩) علی امام من است و منم غلام علی...#حیدریم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.