2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در مورد سنگ کیسه صفرا اطلاعاتی که دارم رو بهتون میدم شاید به دردتون بخوره

معمولا تا وقتی که درد و علائم نداشته باشن کاری بهش ندارن ولی وقتی علائم دار شد مثلا درد زیر جناغ و زیر دنده های راست که حتی به پشت کیفها هم تیر میکشه و گاهی با درد قلب یا معده هم اشتباه میگیرن در اون صورت دو کار میشه کرد اول اینکه بری فوری عمل کنی و کیسه صفرا رو خارج کنن یا به مدت حدود دو سال قرصی به اسم اورسودوکس یا اورسوفار رو بخوری و هر از چند گاهی سونو بدی که ببینی اندازه سنگ کوچیک شده یا نه البته دکتر میگفت سنگهای زیر ۱۰ میل به این قرص شاید جواب بدن البته شاید هم جواب ندن.

آخه تصفیه کننده میده من دوست ندارم عملش کنم

هر جور راحتی من احساس میکنم کلا دردام رفت حتی شکمم دیر به دیر کار میکرد خوب شدم .پوستم همش جوش میزد جاشم لک میشد الان ایینه شده

عشق جانم 💫امام زمانم💫
من داشتم سه ماه پیش عمل کردم یه دردایی کشیدم تو ابان عین درد زایمان. دوتا سنگ یک سانتی و چند تا سنگ ...

نه هورمون بارداریه و چاق و لاغر شدن های مکرر.منم دوسال درد زایمان کشیدم وحشتنااااک

عشق جانم 💫امام زمانم💫
در مورد سنگ کیسه صفرا اطلاعاتی که دارم رو بهتون میدم شاید به دردتون بخوره معمولا تا وقتی که درد و ع ...

ولی اگه به مرحله عفونی شدن و التهاب شدید کیسه صفرا برسه عمل اورژانسی باید بشه چون ممکنه کیسه صفرا سوراخ بشه و صفرا وارد شکم بشه که عوارض شدیدی میتونه داشته باشه