2777
2789

هر چی میگردم از پوستم تیره تره اگه روشن باشه هم به زردی میزنه. میخوام رنگش به صورتی بزنه چون تن پوستم سرده

با قیمتش بگین لطفا

هیچی ولی گاهی بیرنگ ازین سفیدا میزنم مارکشم نمی‌دونم 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داریش؟ میشه از رنگش عکس بدی؟ قیمتش چنده؟ 

آخرین بار ۳۰۰بود منم پوستم روشنه اصلا این بژ روشنا بهم نمیساخت ،الان پیشم نیس ولی ته مایه صورتی داره خیلی خوش رنگه پوشش زیاد نیست معمولیه ،و یکم میمونه انگار پوست خودمه ولی سالم تر و سرحال 

واسه منم حالت صورتی داره دوس ندارم زرد شه ولی همه زردن 

اره ميدونم چى ميگى

من ضدافتاب لافار بى رنگ ميزنم اصلااا رو پوست رنگ نداره و سفيد نميكنه ،خيلي خوبه

قبلش ضدافتاب سان سيف عاجى ميزدم اونم سفيده خوشرنگه وليييي اون حالت صورتى پوست رو از بين ميبره

مارا از مرگ ميترسانند،انگار كه ما زنده ايم🧜🏾‍♀️◼️