2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون موقع بهت میگن بازه یا نه 

چیزی نگفت؟

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
منم باید برم خیییلی استرس دارم میگن خیلی درد داره..خیلی درد داشت؟؟چقد طول کشید؟؟بزار عکسش رو

دردش در حد یکی دو دقیقست اونم مثل درد پریودی

البته کسایی که لوله هاشون بستست چون با فشار مایع حاجب میخوان بازش کنن درد بیشتری دارن

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
اصلا خانومه نگفت همش گفت دکترت باید ببینه 

عکسشو بذار

دردش در حد یکی دو دقیقست اونم مثل درد پریودی البته کسایی که لوله هاشون بستست چون با فشار مایع حاجب ...

پس چرا تو تهران با بیهوشی انجام میدن؟؟واقعا قابل تحمله؟؟ممنونم ارومم کردی ..دو دقیقه بلاخره آدم تحمل میکنه..

منم آستانه تحملم خیلی پایینه

منم باید برم خیییلی استرس دارم میگن خیلی درد داره..خیلی درد داشت؟؟چقد طول کشید؟؟بزار عکسش رو

من دیروز رفتم بر خلاف اینکه تو نی نی سایت میگن خیلی درد داره ببین اصلا درد نداشت تا این حد بهت بگم که درد رابطه از عکس رنگی بیشتره اصلا نترس یه دیقه کلا نمیشه

نه حتما برو اگه باردارنشدی من رفتم درد نداشتم اصلا فقط درحد ی ثانیه حس کردم یچیزی وسایلا و اتاقه وحشتناکه همین استرسش بده دیگه هیچی نیست عزیزم . فقط بعدش شکمم گرفتکی داشت تااخرشب 

من دیروز رفتم بر خلاف اینکه تو نی نی سایت میگن خیلی درد داره ببین اصلا درد نداشت تا این حد بهت بگم ک ...

راست میگی؟؟ باورت میشه به دکتر گفتم ترجیح میدم نازا بمونم عکس رنگی نگیرم

من دیروز رفتم بر خلاف اینکه تو نی نی سایت میگن خیلی درد داره ببین اصلا درد نداشت تا این حد بهت بگم ک ...

اره دقیقا بنظرم سونو واژینال دردداشت عکس رنگی یذرم دردنداشت برام هیچ حتی بعد ک تموم شد ب دکتر گفتم تموم شد !