2777
2789

برام خواستگار اومده بود

رفتیم اتاق حرف بزنیم

اون تو چشمام نگا میکرد من تو چشاش نگا میکرد

بعد جو زده شدم خواستم ی سوال خوب بپرسم گفتم انتظاراتتون از همسر آیندتون چیه

گف یادم نیس استرس دارم و این چیزا😐شما انتظارتون چیه

هنگ کردم گفتم دروغ نگه گف بعدش گفتم یادم نمیاد😂😂😂

بگوووو آخه نمیدونی چرا میپرسی

اینایی ک این همه سوال میپرسن چی میپرسن😐

آخرش گف سوالی داری گفتم ننوشتم😐😂خاک تو سرم😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالا مبارکه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
ن بابا😂

اره مارو هم دعوتم کن واسط یه رقصی هم میریم

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
ما که عیدی پنج تا عروسی دعوتیم ولی من یکیش هم نمیرم😐😂

عروسی دوست مجازی رفتنش واجبه