2777
2789

من دوتا بچه کوچک دارم خونم بزرگ نیست و مدام اونها درحال ریختن هستن و من درحال جمع کردن.اگه دورو برم شلوغ باشه عصبی و پرخاشگر میشم.نه خودمو میتونم کنترل کنم که بیخیال شم نه اونها میفهمن نظم چیه که نریزند خونه رو.خلاصه پانیک میشم رسماً.همسرم هی میگه ولش کن خونه بچه دار همینه ولی من دوست دارم همیشه همه جا مرتب باشه که متاسفانه نمیشه☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر منی😢😢 البته که من بچه دومم هنوز ۲۰روزشه مادام درحال جمع کردن و مرتب کردنم فکر میکنم چون خونمون خیلی کوچیکه زود بهم میریزه😒😒😒

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

خونه کوچیک بدتره خب

راهی به جز اینکه وسایلت رو کم کنی به ذهنم نمیرسه

مینیمال رو امتحان کن

اما کلا شل بگیر 😉

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چند ساله هستن؟؟

منم دوتا بچه دارم و وسواس مرتبی و خالی بودن سینک از ظرف کثیف...

بشون گفتم فقط تو اتاقشون بازی کنن..و آخر شب باید جم کنن.

دوتا سبد و کیسه گذاشتم ک راحت جم کنن...

چون میدونن بمونه رو زمین موقع جارو زدن ممکن برن داخل جارو برقی...

جم میکنن😂

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️