2777
2789

امروز میخواستیم با مامانم پیاده بریم سوپر مارکت یه پیر مرده  اقوام دور مامانم میشه همسایمون هست از خونه که رفتیم بیرون پیر مرده با زنش دم در بودن مامانم رفت سلام کنه به زنش مردک پیر اومد کنارو با یک دست کثیفش دستمو کرفت با اون یکی دستشم بازوم گرفت بالا بهم گفت چقد لاغری غذا بخور چاق تر شی در گوشم گفت ولی بدنت سفید و نرمه شبیه مامانت دستشو ول کرد کشید به کمرم قشنگ لمسم میکرد تا ب••ا••س••نم  🤮🤯😭😱

جلو زنش این کارو میکردا مامانم که فکر کنم فهمید محکم دستمو کشید اونور با عصبانیت گفت ما رفتیم با اجازه نمییدونم چرا اونموقع زبونم قفل شده بود چرا نزدم تو دهنششش😭 با مامانم انقددد نفرینش کردیم ولی یه هس بدیدارم هنوز دستاشو هس میکنم 

مامانم میگه این پیر مرده هرجا تو کوچه خیابون رد میشه هرکی دید فاک🖕🏻نشون میده خدا لعنتش کنه😭😭

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

نوجوون که بودم یه بار یه پیرمردی پشتم راه افتاد میگفت صیغه میکنم هر چی بخوای برات میخرم. من اونموقع بچه بودم نزدم تو فکش حیف. ولی خواستم عمق فاجعه رو بگم اون میدونست من بچه ام ، یه پدوفیل بود و آزادانه میچرخید

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت میدونسته طرف بی شخصیته

واجب بوده سلام کنه؟؟😐😐😐😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

هیچ واکنشی ندادی؟ 

فکرکنم اگه مامانت نمی‌کشیدت الان مادر دو بچه بودی

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

خدا ذلیلش کنه اخر عمری ایشالا محتاج یه لیوان اب شه مرتیکه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

این پیر مردا کثیف ترن صد رحمت ب جوونا

جوونا اینجوری نیستن ولی مردای سن بالا و پیر مردا خیلی هیزن

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ