2777
2789
عنوان

به کتایون حق میدید از ملکا کینه به دل بگیره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 26 پست
خب دوستای ارش واقعیت رو نکفتن و پول‌گرفتن دیگ...وگرنه واقعیت چیز‌دیگ بود

اما مقصر ملکا نبود ک کتایون افتاد رو زندگیش مث بختک

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
اصلا ملکا نمیخواست ناحقی بشه هر چیم شد از قصد که نیومد با محسن ببنده که کتایون ببازه

خب پس باید محسن تااوان بده. دیک..مثه اون حمید ک معتاد داشت..چون واقعا شاهدا رو با پول‌خرید...ولی خب سر یکی باید خالی میشد دیک

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما مقصر ملکا نبود ک کتایون افتاد رو زندگیش مث بختک

خب محسن ک پول دادن بود به شاهدا..حمید ک معتاد شد...محسنم بایدتاوان میداد...

حالا کتایون نمیدونه، ولی ما که خوب میدونیم ملکا زیر پاشو خالی نکرد، دورش نزد، بهش خیانت نکرد.… ...

خب از این این ناراحته ک محسن رفته پول‌داده به شاهدا و اونا‌رو خریده..اینارو هم نمیدونست تا حمید بهش گف و نشونی داد...از این شاکیه

عهد بوق میشه بیست سال پیش حداقل این سریال برای سال نود و پنجه دوست عزیز 

خوبه که گفتی نمیدونستم فک کنم مال عهد بوقی که نمیدونی عهد بوق یه نوع مثاله به معنی این که قدیمی هست

باشه🤨
خیلی بی ادبی و فکر کنم از پشت کوه اومدی کاری نمیشه کرد منظورم رو حتی نفهمیدی 

فهمیدم میخای نشون بدی خیلی میفهمی پس خوبه من ازپشت کوه اومدم ازتوی شهری بیشتر میفهمم وای ب حال زمانی که تو بشی پشت کوهی

باشه🤨