2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شانس گند من امروز سونو دادم فولیکول ۱۸ داشتم نه دکترمو دیدم سر خود میخواستم بگیرم بزنم 😔😔😔😔🥺 بد ...

نه سونوت که خیلی خوبه و روزانه فولیکول ۲ میل بزرگتر میشه شما نزدیکیتو داشته باش به نظرم

من دقیقا اون ماهی باردار شدم که آمپول پیدا نکردم بزنم   

نه سونوت که خیلی خوبه و روزانه فولیکول ۲ میل بزرگتر میشه شما نزدیکیتو داشته باش به نظرم من دقیقا او ...

امروز صبح رفتم سونو من تجربه ندارم گلم کی اقدام داشته باشم احتمالش زیاد میشه ؟

ایشالا برای منم همین شکلی باشه 

انشالله به هر حال اینو از من داشته باش اگر پزشکت میگه این ماه بیا اقدام کن و فلان روز برو سونو، حتما حتما مجبورش کن نسخه برای آمپول بنویسه 

این شکلی راحت تری اگر به پزشکت دسترسی نداشتی حالا یا زنگ میزنی بهش میگی سایز فولی اینقدره بزنم یا نه! 

ولی نسخه رو حتما بگیر چون آمپولش الان سخت پیدا میشه

امروز صبح رفتم سونو من تجربه ندارم گلم کی اقدام داشته باشم احتمالش زیاد میشه ؟

ببین هیچ کس نمی تونه به این سوالت جواب بده الان روز چندمی؟؟ به نظر من از امشب یک شب در میون اقدام کن

ممنونم ازت خداایشالا خیرت بده 

قربونت انشالله هرچی خیره برای شما اتفاق بیوفته

ولی موقع رابطه به حال خوش فکر کن استرس نداشته باش

از لوبریکانت استفاده نکن 

و مطمئن باش وقتی خدا مقدر کنه این اتفاق می افته

یکسال رفتم آمپول و قرص و سونو و صدتا مزخرف دیگه انجام دادم. یک ماه مشغله کاریم زیاد بود نرسیدم سونو و آمپول و اینا (البته قرص هامو خورده بودم) همون ماه که فکرشم نمی کردم و تقریبا مطمین بودم نمیشه، همون ماه باردار شدم