2777
2789
عنوان

خیلی از مشکلاتم حل شده...

2707 بازدید | 21 پست

البته بعد از خیلی سال...

اما حال بدم حل نمی شه

منظورم اینه که مثلا استرس دارم عجله دارم ولی کاری ندارم 

مشکل خاصی نیست

همش تو یه حالت آماده باشم

احساس می کنم باید مدام از خودم در برابر بقیه و جهان بیرون و مشکلات احتمالی مراقبت کنم

فکر آینده آزارم می ده

برای آینده ام به درای مختلف می زنم 

کنکور ارشد آزمون استخدامی پرس و جور دنبال آنلاین شاپ بودن و ورزش و ...ولی احساس می کنم کوتاهی کردم و بی مصرفم

وقتی استراحت می کنم احساس گناه می کنم

بدنم تو یه حالت همیشه آماده است مثلا یکی صدام می زنه یه جوری می پرم انگار داد زده

مسائل کوچیک برام بزرگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من كه افسرده شدم چند بار ازمون دادم براي استخدام قبول نشدم خيلي سرخورده شدم سنمم رفته بالا ديگه

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏

یه دفتر وردار کارایی که باید انجام بدی و ضروری بنویس 

کارایی که می خوای انجام بدی هم بنویس 

فقط روی 2 3 چیز از اون لیست تمرکز کن 

بدون که 24 ساعته فعالیت کردن نشونه مفید بودن نیست 

خودمم اینطوری بودم

صحبت با خدا بهم آرامش میده...

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

احتمالا 

کمال گرایی 

اختلال اضطرابی 

و تله ی بی ارزشی داری 

یکم از دنیا و تعلقاتش دست بکش ...

به خدا یاد قیامت کردن و مرگ خیییلی آرامش بخشه و به زندگی آدم جهت میده ،نه تنها مایه ی افسردگی نیست بلکه مثل موتور محرکه عمل میکنه 

فکر کن این همه داری تلاش میکنی ،وسط این دویدن ها حضرت عزرائیل میاد میگه وقتت تمومه ،بیا بریم ...اگه برگردی به عقب نگاه کنی و با آرامش بری پس کارت و مسیرت درسته اگه نه باید تجدید نظر کنی 

خیلی خودت رو درگیر ظواهر دنیا ،دار و ندار بودن نکن ...چون این دنیا فانیه،همه چیزشم فانی ،الا معرفتی که آدم کسب میکنه ...نمیگم تلاش نکن ،اتفاقا تلاش کن ولی هدف دار تلاش کن ،هدفت رو جوری انتخاب کن که اگه هر لحظه مرگ اومد با خیال راحت بری ...اینجوری هم دنیا رو داری هم آخرتت رو ...

اینجوری از اضطراب دور میشی ...چرا ؟

چون میدونی اگه تلاش دنیایت به نتیجه نرسه بازم یکی هست که دیده و برات ثبت کرده ...

رابطتت رو با خدا قوی کن ...

اتفاقا این استرس و اضطراب یه پیام و نشانه است ...اینکه داریم اشتباه میریم ،ایدوئولوژی و جهان بینی مون مشکل داره .

هدف از اصل آفرینش ما واقعا این چیزا نبوده ...اینا وسیله هستن نه هدف ...ولی ما کلا قاطی کردیم ،همه چی بر عکس شده ،خدا شده چوب جادویی که فقط به حوائجمون برسیم ...مال و ثروت و اعتبار اجتماعی و و و شده هدف اصلی ....معلومه که تهش باید به استرس و اضطراب و افسردگی و پوچی برسیم ...چون تمام این هدفها ذاتشون فانیه ...

ما روحمون ،فطرالله مون به عالم غیب وصله ...وقتی پازل زندگیمون رو جابه جا بذاریم تعادل بهم میخوره ،اینو روح انسان تشخیص میده ،حسش میکنه ولی عقل چون رشد نکرده ،آموزشی ندیده نمیتونه تشخیصش بده و سردرگم میشه .

من كه افسرده شدم چند بار ازمون دادم براي استخدام قبول نشدم خيلي سرخورده شدم سنمم رفته بالا ديگه

می فهمم چی می گید

واقعا حس بدیه اطرافیان مدام سرزنش می کنن 

خودتم راهی به جایی نداری

جسارتا اجازه دارم بدونم چند سالتونه؟

یه دفتر وردار کارایی که باید انجام بدی و ضروری بنویس  کارایی که می خوای انجام بدی هم بنویس&nbs ...

خیلی ممنونم از راهنماییت 

دقیقا همین پراکنده بودن ادم و متوقف می کنه ولی امان از کمال گرایی