2777
2789
عنوان

می‌خوام با همسرم صحبت کنم

2506 بازدید | 121 پست

انفقققققققدر حرفا رو ذهنم مرور کردم مغزم داره سوت می‌کشه 😭😭 

یه بازی آنلاین داره که تو بازی چت داره و زن و مرد هم هستن ، اول اینکه تو بازی میگه مجرده، بعد با خانمها خارج از بازی هم چت می‌کنه ، چند وقت پیش بهش گفتم؛ گفت حق با توئه من که برای سرگرمی بازی میکنم نباید بذارم بیرون از بازی بهم پیام بدن و از این حرفا حالا تعداد چتای بیرون از بازیش زیاد شده منم چند بار در لفافه گفتم سریع گارد گرفت که تو فکر می‌کنی من هرزم. حالا امروز می‌خوام بی رودربایستی بگم بنا می‌ذاریم که هرزگی در کار نیست ولی حضورت تو اون بازی اعصاب منو بهم می‌ریزه اگر برات مهمه که روابطمون مثل قبل باشه از بازی بیا بیرون و روابطمون رو به قبل برگردون، چون همش توقع داره رفتار من مثل قبل خوب و آروم و مهربون باشه و من دیگه ظرفیت ندارم

God help me to be strong enough not to lie to myself 

پابجی حتما 😐ویرانگر همه خونه ها 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد خانومی تو من از وسط نصفش میکنم حقیقتا

تا الان صبوری کردم ولی اعصابم خیییییییییییلی ضعیف شده ، اگر حامله نبودم بازم تو خودم حلش میکردم ولی دیگه پای یه موجود زنده دیگه در میونه

حق داری عزیزم

شرایط روحیم بهم ریخته ایشون بیشتر از من بهونه میگیره، می‌خوام بگم اگر قصدت ادامه دادنه من دیگه توانی برای عاشق پیشگی ندارم، مسالمت آمیز کنارت میمونم ولی توقعات رو از من کم کن

اگه صحبت کردن جواب نداد شماهم بازیو بریزید تو گوشی و چت کنید  جوری که متوحه بشه ببینه چقد بدِ

بازی رو دانلود کردم که همینو بهش بگم

اگه صحبت کردن جواب نداد شماهم بازیو بریزید تو گوشی و چت کنید  جوری که متوحه بشه ببینه چقد بدِ

می‌دونی همیشه تا من میگم ممکنه کار بدی که می‌کنی از من سر بزنه میگه تو شخصیت تو نیست، تو نباید خودتو پایین بیاری، یا خودتو مثل بقیه در حد کارای پست ندون

می‌دونی همیشه تا من میگم ممکنه کار بدی که می‌کنی از من سر بزنه میگه تو شخصیت تو نیست، تو نباید خودتو ...

جالبه بعد اون خودشو لایق کارای پست میدونه؟

یعنی خودشم قبول داره کارش درست نیست!

بهش بگو میخوام شان وشخصیتم اندازه تو بشه که بهم بیایم

جالبه بعد اون خودشو لایق کارای پست میدونه؟ یعنی خودشم قبول داره کارش درست نیست!

میگه تو بد برداشت می‌کنی و من همه زندگیم مال توئه، ولی بازم ممکنه من اشتباه کنم ولی تو نکن

میگه تو بد برداشت می‌کنی و من همه زندگیم مال توئه، ولی بازم ممکنه من اشتباه کنم ولی تو نکن

بگو ممکنه؟!

بهش بگو وقتی من دارم بهت میگم کارت اشتباهه و تو ترکش نمیکنی پس حتما من دارم اشتباه میکنم پس منم همون کارو میکنم چطوره؟

بگو ممکنه؟! بهش بگو وقتی من دارم بهت میگم کارت اشتباهه و تو ترکش نمیکنی پس حتما من دارم اشتباه میکن ...

ایندفعه می‌خوام خیلی جدی همین حرفا رو بزنم تا نتیجه بگیرم، چون همش به من عذاب وجدان میده منم دیگه طاقت ندارم. نمی‌خوام لجبازی کنم ولی می‌خوام پا رو دلم بذارم تا تغییر کنه یا حداقل خودم کمتر اذیت بشم

ایندفعه می‌خوام خیلی جدی همین حرفا رو بزنم تا نتیجه بگیرم، چون همش به من عذاب وجدان میده منم دیگه طا ...

اینجوری که معلومه همسر شما اهل گفتوگو هستن ولی خوب زیرکِ و حرف زدن بلده و شماروهم خوب شناخته

ولی اگه تو حرف زدن عصبی نشی و حرفات منطقی باشه راه فرار نداره

مطمئنم بازیو پاک میکنه