2777
2789
عنوان

پدرشوهربیشعورمن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 63 پست
بچه ها ببخشیداگه زیادفک زدم ولی نمیدونم چکارکنم دارم اتیش میگیرم درحالی که دکتربهم گف استرس وناراحتی ...

خوب کردی جوابشو دادی والا 

خوبه پسر خودشون ناقصه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

جوابشو دادی دیگه تموم شد ولش کن

نمیتونم ازفکرش بیام بیرون باچه جراتی اینطوربهم بگه مشکل منوهمسرمه قرارنیس بخاطربچه من شوهرمو ول کنم یابرعکس اخه به توچه😣

همیشه چرخ وفلک زندگی ثابت نمیمونه🙃🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ببخشیداگه زیادفک زدم ولی نمیدونم چکارکنم دارم اتیش میگیرم درحالی که دکتربهم گف استرس وناراحتی ...

وقتی خودت سالمی کم کردن وزن ک چیزی نیس مشکل از شوهرته پس بیخیال حرفاشون باش هروقتم بهت نیش زدن بگو مشکل از پسرتونه

قد و وزتت چنده 

چاقی کجا و ی ذره شکم دارم کجا

چ قرصی داده برای لاغری

ماشالله خوب روت شده اون حرفو بزنی ب پدرشوهرت، کافی بوده دیگه، د

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

جواب خوبی دادی ملت پرو ان

اصلانمیدونم به چه حقی اینطورمیگن انگارمن تو کاراشون دخالت میکنم .عیب اندامم کرد مردم اعتمادبه نفسم فروریخت

غصه نخور،اینا بیشعوراند که این حرفارومیزنند،من ۴ماه بود عروسی کرده بودم پدرشوهرم برام چله بری میکرد😏🤣🤣هرچی میگفتم بابا من تازه عروسی کردم دارم جلوگیری میکنم تو کتشون نمیرفت فقط میخواست زودتری چله ی منو ببره تا حامله بشم🤦‍♀️🤦‍♀️

اصلانمیدونم به چه حقی اینطورمیگن انگارمن تو کاراشون دخالت میکنم .عیب اندامم کرد مردم اعتمادبه نفسم ف ...

کجای هستی؟ 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اصلانمیدونم به چه حقی اینطورمیگن انگارمن تو کاراشون دخالت میکنم .عیب اندامم کرد مردم اعتمادبه نفسم ف ...

خانما  ایی که دیدیم ۹۰ درصد بعل ازدواج چاق شدن بعد 😂بگو اینقد حرصم دادین چاق شدم

چراآبروی شوهرتو پیش اون بی فرهنگ هابردی

خیلی زورم اومد.خودمم ازدست خودم عصبانی شدم من ازهرلخاظ سرترشوهرمم .کلی مشکل دارم توزندگیم بخداجیکمم درنیومدغیرمن بودخیلی وقت پیش طلاق میگرف امابخاطرعشق همسرم موندم یعنی میخوان چی‌بگن من نازام

اونی که بچه دارنمیشه دردش براخودش بسه چرابعضیا میان رودردش نمک میریزن

دقیقاماتوفامیلامون بخدا دختر۱۴ساله ازدواج کرده شب اول باردارشد.بعدمادرشوهرم بهم متلک میندازه میگه من بااین سنم میتونم باردارشم اگه بخوام تونمیتونی خوب بش گفتم  ببخشیدمن برم ازبازاربچه بیارم اصلابخدا جکرموسوزوندن

یبار مادر شوهرت رو ببر پیش دکترت تا کامل توضیح بده مشکل پسرشه تا خفه خون بگیرن 

خودش ازهمه چی مطلعه نمیدونی باهزارزحمت پرتاپش۰بودشد۲همه چی روهم بش گفتم مادرشوهرم .اما بازمیگه تقصیرتو بایداینقدقوی باشی که اسپرم ها روجذب کنی😑😤