2777
2789
عنوان

پدرشوهربیشعورمن💔

862 بازدید | 63 پست

بچه ها من۸ساله ازدواج کردم وبچه دارنشدیم تاپارسال به طورطبیعی باردارشدم اماتو۳ماهگی توقف رشدکردسقطش کردم😔حالاهم داریم زیرنظردکترمعلوم شدهمسرم خیلی ضعیفه پرتاپش۲😥که باید۵۰باشه اسپرمش۱۳😑که باید۲۰باشه بعدبه من دکترقرص لاغرکننده دادچون من یه ذره شکم دارم.حتی اشتهابرام نمونده ازاین قرص بعدتازه برمیگرده بهم میگه خودش ومادرشوهرم چون چاقی بچه دارنمیشی😓یعنی سوختم گفتم ببخشیدازخیابون برم بچه بیارم وقتی پسرتون پرتاپش تقریباصفرمن ازکی بچه داربشم بعدبه شماچه یعنی بخداجگرم سوخت😣اگه من نمیتونستم بارداربشم پارسال باردارنمیشدم بخداماما تعجب کردکه چطوری من بااین اوضاع باردارشدم .چکارکنم دارم میسوزم ازاین حرفش😟😤🤕

همیشه چرخ وفلک زندگی ثابت نمیمونه🙃🌹

بچه ها ببخشیداگه زیادفک زدم ولی نمیدونم چکارکنم دارم اتیش میگیرم درحالی که دکتربهم گف استرس وناراحتی نبایدداشته باشی

همیشه چرخ وفلک زندگی ثابت نمیمونه🙃🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان همه اونایی که چاقن فقط اون قسمت قرصو که اشتها نزاشته واستو فهمیدن،الان میان میگن تروخدا اسمشو بگو

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘