sayran1374 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 740 عنوان پدرشوهربیشعورمن💔 862 بازدید | 63 پست بچه ها من۸ساله ازدواج کردم وبچه دارنشدیم تاپارسال به طورطبیعی باردارشدم اماتو۳ماهگی توقف رشدکردسقطش کردم😔حالاهم داریم زیرنظردکترمعلوم شدهمسرم خیلی ضعیفه پرتاپش۲😥که باید۵۰باشه اسپرمش۱۳😑که باید۲۰باشه بعدبه من دکترقرص لاغرکننده دادچون من یه ذره شکم دارم.حتی اشتهابرام نمونده ازاین قرص بعدتازه برمیگرده بهم میگه خودش ومادرشوهرم چون چاقی بچه دارنمیشی😓یعنی سوختم گفتم ببخشیدازخیابون برم بچه بیارم وقتی پسرتون پرتاپش تقریباصفرمن ازکی بچه داربشم بعدبه شماچه یعنی بخداجگرم سوخت😣اگه من نمیتونستم بارداربشم پارسال باردارنمیشدم بخداماما تعجب کردکه چطوری من بااین اوضاع باردارشدم .چکارکنم دارم میسوزم ازاین حرفش😟😤🤕 همیشه چرخ وفلک زندگی ثابت نمیمونه🙃🌹 1401/12/15 | 14:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17057 جوابشو دادی دیگه تموم شد ولش کن خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
sayran1374 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 740 بچه ها ببخشیداگه زیادفک زدم ولی نمیدونم چکارکنم دارم اتیش میگیرم درحالی که دکتربهم گف استرس وناراحتی نبایدداشته باشی همیشه چرخ وفلک زندگی ثابت نمیمونه🙃🌹
ته_دیگ_ماکارونی_بد عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 523 اونی که بچه دارنمیشه دردش براخودش بسه چرابعضیا میان رودردش نمک میریزن
معمای_قلب_من_۱ عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 7081 یبار مادر شوهرت رو ببر پیش دکترت تا کامل توضیح بده مشکل پسرشه تا خفه خون بگیرن
سفیدددد_برفی عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 4253 اگر من بودم حسرت نوه رو به دلشون میزاشتم •[ محکوم به خوشبختی ]•
mahsasobhan عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 220 عزیزم هرکاری بکنی بازم این حرفو حدیث ها هستن پس زندگیت بکن و از بودن در کنار همسرت لذت ببر
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10409 الان همه اونایی که چاقن فقط اون قسمت قرصو که اشتها نزاشته واستو فهمیدن،الان میان میگن تروخدا اسمشو بگو 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘