2777
2789

یاتوی سالن زیبایی کارکنه..درآمدتون چقده؟چه لاینی فعالیت دارید؟

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
من دیروز آزمون عملی دادم، تا آرایشگر شدن خیلی هنوز راه دارم ولی برنامم برای آینده سالن زدن هست

مراحلش چجوریه برای شروع باید چکارکنم؟برم فنی حرفه ای؟بعد نمیشه تک لاینی انتخاب کرد؟همرو باید یادبگیری تاسالن بزنی؟

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراحلش چجوریه برای شروع باید چکارکنم؟برم فنی حرفه ای؟بعد نمیشه تک لاینی انتخاب کرد؟همرو باید یادبگیر ...

من اول کلاس آرایش و پیرایش شرکت کردم، الان امتحان دادم، مدرکش بیاد میتونم سالن بزنم، دیگه هر لاینی بخای خودت میتونی بری کلاسش ، ولی برای زدن سالن حتما آرایش و پیرایش باید بری

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
من اول کلاس آرایش و پیرایش شرکت کردم، الان امتحان دادم، مدرکش بیاد میتونم سالن بزنم، دیگه هر لاینی ب ...

مدرک فنی حرفه ای میدن؟