2777
2789
عنوان

جاری مهربون

570 بازدید | 18 پست

بچها برادر شوهرم الان یکسالو نیمه عقد کرده بعد از عید عروسیشه جاریمم برخلاف من خیلی تو روابط اجتماعیش عالیه وخیلی هم مهربونه مثل خودم که  مهربونم  ، یکمی دردودل کردیم به نظرتون کار بدی کردم در مورد مادرشوهر ، تازه هممون هم تو ی ساختمون قرار زندگی کنیم جا ری میاد  طبقه پایین بعد عروسی ، بنظرتون اخلاقش عوض میشه ؟ ممکنه؟ من فقط خوبی کردم از روز اول نه حسادتی دارم نه هیچی از منم کوچیکتره دوسشم دارم اونم درظاهر همینطور باطنشو نمیدونم ، تازه برای خرید عزوسی منو هم بازور باخودشون بردن البته خودم نخواستم برم خوشم نمیاد از قوشون کشی 😅ولی دیگه رفتیم ، خی حالا نظر بدید ببینم 

کو ؟!  کجاست !؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من کار بدی کردی

ادم با خواهر خودشم ممکنه قهر کنه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بنظرم اشتباه کردی درباره مادرشوهرت صحبت کردید

وااایییی من گفتم اونم گفت ، بدیشو نگفتیم فقط تیکه هایی که بهمون انداخته بود رو گفتیم واز این بابت ناراحت بودیم 

کو ؟!  کجاست !؟

دور باش تا محترم باشی

من با خاهرای همسر توی ی ساختمونیم 

یکساله هستیم توی ی ساختمو،ن،کمتر از انگشتای یک دست رفتم خونشون،مگر دعوت شم بابت تولد یا ...

ن درد دل کن ک واست مصیبت شه

ن گله شکایت

اگه ارامش میخای صمیمی و نزدیک نشو هرررررگزززز

رفت و آمدم اصلا نکن مگه با همسرت بری و بیای

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
وااایییی من گفتم اونم گفت ، بدیشو نگفتیم فقط تیکه هایی که بهمون انداخته بود رو گفتیم واز این بابت نا ...

خب اگر اتفاقی چیزی از حرفات ب شوهرش بگه اونم به مامانش برات خیلی بد میشه بنظرم دیگه درد و دل نکن

من یک مهندس علاقمند به پزشکی هستم