2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا میکاپ کار باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3245 بازدید | 86 پست
نه بابااا ۱۹ سالمه فقط برا علاقم رفتم و الانم کلیپ میکاپ میبینم یا خالم سالن داشت میرفتم پیشش بیشتر ...

منم ۱۹ سالمه 👀😂🙊اره منم علاقه دارم کلیپ هم زیاد میبینم ولی خیلی خوبه حتما ادامه اش بده

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اینا رو میدونم مثلا برای فید بهتر براش رو چطور حرکت بدیم تا چه قسمت سایه رو پخش کنیم و مواد بزار ...

اینارو همش باید کار کنی یاد بگیری

گوشه چشم رنگای تیره هرچی ب سمت بینی میاد رنگا روشن تر

وسط چشم گلایتر کار میکنن

گوشه چشمو دایره مانند با براش گرد بزن ببین باید حالت برگ در بیاد

بعد با کانسیلر خط از گوشه چشم سمت شقیقه ب سمت نوک ابرو صافف بکش بعد پخشش کن خیلی باعث میشه صورت لیفت دیده بشه

اینجوری نمیتونم بگم باید حصوری باشه خدایی😂

مک چی؟  زیر کرم چی میزنید؟؟  رژ مایع تو چشم تره یا جامد.

قطعا مایع بهتره گفتم ک جامدا پخش میشن بدرد نمیخوره

زیر کرم اول ابرسان بعد پرایمر بعد کرم پودر بعد پودر یا اسپری فیکس

زیر چشم پودر فیکس خیلی خوبه

مک چی؟  زیر کرم چی میزنید؟؟  رژ مایع تو چشم تره یا جامد.

مک خیلی گرون شده خدایی نمیصرفه دیگه 

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️