2777
2789

تایپ من Enfp یا infp هست. یعنی

میانگرا، شهودی، احساسی، بداهه پرداز. 

هرکدوم از این هارو میگیم یه فانکشن. وجود هر فانکشن توی شخصیت هر نفر به این معنی نیست که بقیه ی فانکشن هارو نداره. مثلا من گاهی وقتا خیلی هم منطقیم ولی درصد عاطفی بودنم بیشتره. 

شما هم میتونید این تستو بدید 

https://www.16personalities.com/fa

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اولش سخت صمیمی میشن و خیلی میگذره تا بتونن درمورد حال واقعیشون حرف بزنن. اما همیشه برای کمک کردن ب ...

زدی به هدف دقیقا.

و کسایی هستند که معمولا یخورده خودشون رو دست کم میگیرند درصورتی که پر استعداد هستند

کاربر پسر هستم . پسر هستم.پسرهستم .پسرهستم. فقط برای تبادل نظر اینجام.
زدی به هدف دقیقا. و کسایی هستند که معمولا یخورده خودشون رو دست کم میگیرند درصورتی که پر استعداد هست ...

همچنین ممکنه اولش درمورد شخصیتشون بد برداشت بشه که مغرورن یا دوست ندارن با جمع صمیمی بشن. ولی درکل خیلی عاطفی و باحالن:>

همچنین ممکنه اولش درمورد شخصیتشون بد برداشت بشه که مغرورن یا دوست ندارن با جمع صمیمی بشن. ولی درکل خ ...

حرفی دیگه نمونه همش درسته!

کاربر پسر هستم . پسر هستم.پسرهستم .پسرهستم. فقط برای تبادل نظر اینجام.

خیلی خوب بود ممنون 👌🏻👌🏻برای من شخصیت مجری شد تو همه تست ها شخصیتم همینه

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

Estj_a

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

افراد این تایپ معمولا خیلی فداکارن ولی اینو پشت غرغراشون مخفی میکنن:) یعنی از اون افرادین که شما میتونید اهمیت دادنشون رو با مراقبت هایی که ازت میکنن متوجه بشید. گاهی وقتا ممکنه مثل یه مادر نگران بقیه بشن. اکثرشون اجتماعی و خوش سر و زبونن و دوستای زیادی دارن

Estj_a

برخلاف بقیه وقتی حالت بد باشه نمی‌تونی بیخیال شی و استراحت کنی و قبلش باید همه چیز رو درست کنی تا خیالت راحت شه و بتونی موقع استراحت با خودت کنار بیای.

منظم و مفید هم هستید

افراد این تایپ معمولا خیلی فداکارن ولی اینو پشت غرغراشون مخفی میکنن:) یعنی از اون افرادین که شما میت ...

ممنون دوستم چقد واردی اره من همیشه تو صحنه حاضرم برام فرقیم نمیکنه طرف کی باشه تا جایی که توانم باشه کمکش میکنم خیلیم جالبه پدر مادرم تو هر مسئله ای گیر میکنن با من درمیون میزارن دو سوته حلش میکنم حلم نشه با حرفام بار از رو دوششون برمیدارم 😐😐😐 ولی هیچکس برای من این مدلی نیست متاسفانه