2777
2789

همه چیز از ترم دوم شروع شد(دانشجوی زبان انگلیسی ام) ... که با همدیگه درحد چت اوکی بودیم...(سه تا دوست بودیم_دختر)  بعدش که حضوری شد همه چی بهم ریخت..... خیییلی خوب بودیم اما در حد دو ترم ولی از ترم بعد ترش دبگه خودم کم کم، کم محلی کردم تاااا اینکه بالاخره چندتا کلاس باهمدیگه همکلاسی شدیم دوباره جفتشون بودن اما دیگه محلم نذاشتن.... اولش اونارو مقصر میدونستم اما الان میگم صد در صد من مقصر بودم و هستم دوباره با یکیشون در حد سلام علیک اوکی شدم ولی با یکی دیگشون نهههه هنوز چپیم..... دوست یابیم خوبه هااا ولی تو نگه داشتنشون خیییلی بی عرضه ام ... حالم از خودم بهم میخوره

تک فرزندم هستمو اصللااا خواهر و برادری ندارم کلا آدم درونگرایی هستمو ارتباطم با آدمها خیلی صمیمی نیست اما با این دوتا خوب بود .... الان یه دوست دیگه پیدا کردم که خوبه و تصمیم گرفتم ابن یکی رو حفظش کنم بهم بگید واقعا باید چیکار کنم.... دانشگاه چهارساله و بالاخره یه روزی دیر یا زود تموم میشه ولی کار چی؟ پس فردا ازدواج چی؟ بالاخره باید بتونم روابطم رو حفظ بکنم یا نه؟؟؟ متوجه اینا هستم اما نمیدونم چجوری باید چیکار کنم؟؟؟؟ تورووووخدا بیاین بگین چرا انقدر بی عرضه م  بعدم بهم پیشنهاد بدید اون دوستم که کم محلی میکنه برم جلو و دوباره باهاش اوکی شم یا نمی ارزه؟؟؟ اون خودش دیروز دیدمش طوری وانمود میکرد انگار اصلااااا منو ندیده و تمایلی نداشت انگارررر..... بچه ها دارم روانی میشم تنها دوستام در حاضر به جز خدا و خانواده م شمایید.....💔🙏🏻

منم مثل توام

ی زمان خیلی طولانی تک فرزند بودم. خیلی منو لوس کردن این باعث شد اجتماعی نباشم دوستای کمی داشته باشم

درونگرا و کم حرفم...

دارم رو خودم کار میکنم

فکر میکنم ریشه‌ش ب بچگی مون برمیگرده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال 

من هیچوقت زیاد دوست نداشتم و خیلی وقتا کلا دلم تنهایی میخواد

حتی شوهرم میگه چرا یه وقتایی با دوستات بیرون نمیری

میگم واقعا برام هیشکی جذابیت نداره😂به جز دورهمی خانوادگی خودم و شوهرم واقعا با کسی ارتباط چندانی ندارم

همش مشغول کارم 

و ترجیح میدم سفرا هم دوتایی باشه و نهایتا خانوادگی

البته زمان مدرسه دانشگاه ارتباط معمولیمو با همه داشتم

ولی صمیمی نبودم با هیشکی 

بخودت بی عرضه نگو

آخه ووقعا خسته شدم از این اتفاقا از اینکه اصلا نمیتونم دوستای خوبی داشته باشم دارم دیوونه میشم بخدا تو دانشگاه هرکیو میبینم انقدررررر با هم صمیمی و خوبن ....حسرتشون رو میخورم همش با خودم میگم خدایاااااااا چرا مننننننن چرا اصلا نمیتونم با کسی اوکی بشم و دوستای خوبی بمونیم.... 

بیخیال  من هیچوقت زیاد دوست نداشتم و خیلی وقتا کلا دلم تنهایی میخواد حتی شوهرم میگه چرا یه وق ...

منم دقیقا مثله شمام ارتباط اوکی هست ولی نه انقدر صمیمی ولی در مقابل بی محلی هاشون خیلی اعصابم خوردهههههه نمیدونم چه راهکاری باید درپیش بگیرم.... میشه بهم بگی تا حالا این مسئله برات پیش اومده؟ باید چیکار کنم؟

اگه کسی محلت نمیده خودتو درگیر نکن دوران دبیرستانم کلی ازم سواستفاده میکردن ی سریا ک فک میکردم دوست ...

نه اینا خوب بودن مت بی عرضگی کردمو نتونستم نگهشون دارم...... ولی اینکه باید الان چیکار کنم منوندمممم

منم مثل توام ی زمان خیلی طولانی تک فرزند بودم. خیلی منو لوس کردن این باعث شد اجتماعی نباشم دوستای ک ...

آره دقیقا تو چت خوبماااا ولی رو در رو تو خودممم الانم که دو ترمه کلا اااا ارتباطمو باهاشون کاتر کردمو اونام بی محل شدن نسبت بهم توروخدا تو که اینشکلی بودی بهم بگو باید چیکا کنممم؟؟؟ خستم خیتههههههه

آره دقیقا تو چت خوبماااا ولی رو در رو تو خودممم الانم که دو ترمه کلا اااا ارتباطمو باهاشون کاتر کردم ...

😕منم تو چت کلی حرف میزنم ولی تو واقعیت هیچ حرفی ب ذهنم نمیاد

بنظرم کتاب و رمان خوندن تاثیر داره

و اینکه سعی کن هرجا میری ی حرفی بزنی حتی شده الکی.کم کم حرفای بیشتری ب ذهنت میاد

😕منم تو چت کلی حرف میزنم ولی تو واقعیت هیچ حرفی ب ذهنم نمیاد بنظرم کتاب و رمان خوندن تاثیر داره و ...

میشه بیشتر هم راهنماییم کنی؟؟ الان شما خوب شدی؟ ینی منظورم اینه که اوکی شده ابن مسئله رفع شده برات؟

ربطی ب تک فرزند بودن نداره شما نمتونی با دیگران رابطه ی عاطفی داشته باشی وگرنه خوب بعد از دیدن دوستات چرا باید بی محلی کنی؟؟باید اینو درست کنی حس همدردی و ابرازش رو در خودت تقویت کنی تا بتونی دوستاتو نگه داری مثلا دوستت از یک چیزی ناراحته دلت بسوزه و بخای کمکش کنی و ابراز کنی برا دوستات در حد معقول کادو بخری و برنامه بچینی باهاشون وقت بگذرونی

ربطی ب تک فرزند بودن نداره شما نمتونی با دیگران رابطه ی عاطفی داشته باشی وگرنه خوب بعد از دیدن دوستا ...

خوب الان به نظر شما اگه من برمو با اون دوستام که باهاشون قهر بودم دوباره آشتی کنم ابن قضیه رو میتونم ترمیم کنم؟ واقعا گیج و سردر گم موندم.... مثلا با یکیشون که دوباره در حد سلام علیک اوکی شدم الان امروز رفتم جلو دست دادم بهش بعدم آخر سر سال نو رو پیشاپیش بهش تبریک گفتم.... تو کلاسم که بودیم گوشیش افتاد من خم شدم بهش گوشیشو دادم اونم یکمی گرم گرفتو حتی در حین کلاس ازم پرسید که کدوم پاراگرف رو داره میخونه استاد؟ منم گفتم فلان جا.... به نظرت الان با اون یکی که هنو چپم هم همینطوری برم جلو سلام علیک(مثلا بگم که ببخشید من کلا درونگرا هستمو فلان؟؟) یا بیخیال شم؟ چه کنم به نظرت؟ خودمم قبول دارم رفتارم اشتباهه ولی تصمیم گرفتم که درستش کنم....🥺💪🏻

ببین اگر درونگرایی نباید تنهایی اذیتت کنه ممکنه درونگرا نباشی فقط از لحاظ روابط اجتماعیت یکم ضعیف باشی مثلا خودم درونگرا نیستم ولی اکثرا خجالت میکشم شروع کننده رابطه باشم تو روابطم باید طوری رفتار کنی ک طرف حس کنه تو مشتاق بودی باهاش باشی خودش دچار سو برداشت شده مثلا بری جلو با دوستات سلام کنی دست بدی کم کم چایی بخری ی بارم ازش بخای چای بیاره باهم بخورین انگار دخترخالته

ببین اگر درونگرایی نباید تنهایی اذیتت کنه ممکنه درونگرا نباشی فقط از لحاظ روابط اجتماعیت یکم ضعیف با ...

دقیقا روابط اجتماعی ضعیفه اونم خیلییییی تو چت خوبمااااا ولی به ظاهر و حضوری که میرسه بهم میخوره همه چی.... الان ینی به نظرتو من برم با اون دوستم که چپه بودم باهاش اوکی شم دوباره یا نه؟؟؟؟ این خیییلی رو مخمه