2777
2789
عنوان

چطوری برگزار کنیم؟

134 بازدید | 17 پست

سلام به همه خانمای مجرد و متاهل و بچه دار و بی بچه🙋‍♀️برای نیمه شعبان کار یا برنامه خاصی دارید؟(خانمهای بزرگواری که معتقدنیستید ممنون میشم پاسخ ندید🌷)

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

س نه

عه چرا؟

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

تو خونه یا محله اتون؟

هر کدوم.مهم توان و عملمونه.میخوام  ایده بگیرم.حیفه خودمون  رو از دعای امام توی این روز محروم کنیم

هر کدوم.مهم توان و عملمونه.میخوام  ایده بگیرم.حیفه خودمون  رو از دعای امام توی این روز محر ...

ی مراسم داخل خونه بگیرید صله رحم باشه غذا بدید و تسبیح هدیه بدید ب هر خانواده .امام‌زمان خوشحال میشن

مثلا چطور برنامه ای؟؟ 

هر چی باشه.من در حد یه ایستگاه نقاشی کودکانه با دوستام ان شاالله میخوایم راه بندازیم و بهشون خوردنی بدیم.پرسیدم ببینم کسی ایده قشنگ جدیدی نداره

شماخودتون کار خاصی میخواید انجام بدید؟

تا حالا بهش فکر نکردم فقط دوست دارم یه ختم قران بگیریم توی اون روز 30جز قران قراعت بشه و دعا منیم هم واسه ظهور اقا و سلامتی بیماران و حاجت روایی بقیه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
چون اعتقادی ندارم

درهر صورت ممنونم پاسخ دادید.

هر چی باشه.من در حد یه ایستگاه نقاشی کودکانه با دوستام ان شاالله میخوایم راه بندازیم و بهشون خوردنی ...

چقد جالب 😍😍😍

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
تا حالا بهش فکر نکردم فقط دوست دارم یه ختم قران بگیریم توی اون روز 30جز قران قراعت بشه و دعا منیم هم ...

چندبارهم رفتم به بیمارا سر زدم براشون هدیه های کوچولو بردم.خیلییی خوشحال شدن

تا حالا بهش فکر نکردم فقط دوست دارم یه ختم قران بگیریم توی اون روز 30جز قران قراعت بشه و دعا منیم هم ...

چندبارهم برای بچه کوچولوهای اقوام جشن گرفتم یا برای خواهرا و بچه های خواهر و برادر که بزرگ هم هستن البته عیدی دادم.