2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنجت چیه اگه ایرانیه ی پیمانه و نصفی اب تا دون نشه 

بزن بدون ته دیگ

اگه هم خواستی ته دیگ باشه ابش کشیده شد خالی کن ته دیگ بنداز ولی درجه رو دست نزن و سریع هم انجام بده این کارو 

روغن و همون اولش بریز تو اب برنج

من هر روز درست میکنم 

4 پیمانه برنج میریزم تو یه کاسه میشورم برنج رو بعد میریزم تو پلو پز 5 پیمانه آب و نمک و روغن بهش میزنم و روشنش میکنم اگه برنجت خیس خورده باشه 4 پیمانه نصفی میزنم تقریبا نیم ساعت آخرش درش رو باز میکنم چندتا دونه برنج بر میدارم اگه سفت بود که یکم آب جوش اضاف میکنم اگرم خوب که درشو میبندم تا آماده شه

‌  ‌ امروز بیشتر از دیروز دوستت دارم و فردا بیشتر از امروز ، واین ضعف من نیست قدرت تو است...♾💌🫂️
اخه دیروز ک درست کردم شفته شدش

خوب اگه برنجت خوب خیس خورده باشه آب رو هم سطح برنج بزار. ولی اگه فقط درحد شستن باشه ی بند انگشت بزار آب روشو بگیره. نمک و روغن رو هم بریز . ی هم بزن. بزار رو قسمتی که ته دیگ زده . حدودا یکساعته درست میشه.

چند دقیقه میزاری؟؟

مال من خودش تایم داره رو 1 ساعت  ولی من بیشترش میکنم میذارم روی 1 ساعت و نیم 

‌  ‌ امروز بیشتر از دیروز دوستت دارم و فردا بیشتر از امروز ، واین ضعف من نیست قدرت تو است...♾💌🫂️