2777
2789

ماسک مو و شامپو برای موهای خشک و وز چی خوبه دو روزه دارم میگردم نمی‌دونم چی بخرم🥴

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم

من موهام خشکو وزه 

ماسک موی ماکادمیا داخل حموم 

و بیرون حموم کرم مو مخصوص موی وز 

مصرف کن عالیه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موهام خشکو وزه  ماسک موی ماکادمیا داخل حموم  و بیرون حموم کرم مو مخصوص موی وز  ...

عه چه خوب من اگه روغن یا ماسک مو استفاده نکنم موهام خیلی بد میشه شامپو خوب میشناسی؟

عه چه خوب من اگه روغن یا ماسک مو استفاده نکنم موهام خیلی بد میشه شامپو خوب میشناسی؟

شامپو نخصوص موهای وز هم هست شامپو ما کادمیا هم هست اک بخوای اما خارجی اصلشو اگ پیداکردی خیلی خوبه ماکادمیاهم خارجیه اما شامپوشو نمیدونم دقیق هست یانه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

شامپو نخصوص موهای وز هم هست شامپو ما کادمیا هم هست اک بخوای اما خارجی اصلشو اگ پیداکردی خیلی خوبه ما ...

از کجا میخری از پیج یا سایتی

بتظرم همون ماسک مو و کرم موکافیه 

ماسک عین موی بچه موهاتو نرم میکنه کرم موهم وز موهاتو میگیره

بعدشم موهای شما ک شدت خشکی زیاد داره نباید درهفته بیشتراز یبار شامپو بزنی 

درهفته موهاتو خالی خالی باآب بشور و هفته ای یبار شامپو بزن 

وگرنه موهات ازاینی ک هست داغونتر میشه

شامپو مخصوص موهای خشک مصرف کن 

زیادمصرف کردن شامپو هرشامپویی برای هرمویی ضرر داره شامپو بمو صدمه میزنه برای همین هفته ای یبار بزن 

همون یبارم بیشتراز یکی دوبار ب موهات شامپو نریز

روغن رزماری از عطاری بگیر... روغن زیتون هم خوبه

روغن آرگان استفاده کردی؟من قبلاً نارگیل استفاده میکردم الان خیلی تعریف اینو شنیدم 

از کجا میخری از پیج یا سایتی

ما شهرمون ی فروشگاه بود محصولات اصل خارجی میاورد ازاون خریدم

لعنتیا چون جنس خارجی میاورد پلمپش کردن 

بگرد توشهرتون حتما ی همچین جایی پیدا میشه 

روغن آرگان استفاده کردی؟من قبلاً نارگیل استفاده میکردم الان خیلی تعریف اینو شنیدم 

ارگان اصل اگ پیداکنی ک خیلی خوبه مصرف کردنش خیلیم گرونه اگ دیدی جایی ارزونه بدون توش قاطی داره

بتظرم همون ماسک مو و کرم موکافیه  ماسک عین موی بچه موهاتو نرم میکنه کرم موهم وز موهاتو میگیره ...

به اون خشکی نیست هفته ای تقریبا دو الی ۳بار میزنم شامپو ..کرم مو چی استفاده میکنی

ما شهرمون ی فروشگاه بود محصولات اصل خارجی میاورد ازاون خریدم لعنتیا چون جنس خارجی میاورد پلمپش کردن ...

قیمتش چند هست ماسک مو