2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مطبش سونو نداره بله من قبلش پیش دکتر فرج زاده میرفتم ولی به خاطر بیمارستان و زایمان کلی تحقیق کردم و ایشونو پیدا کردم دکتر عالی هست توی بیمارستان بهمن و عرفان نیایش زایمان انجام میده من خودم زایمانم اردیبهشته دعا کن این دو ماهم به سلامتی تموم بشه پوستم کنده شده

مطبش شلوغ که هست بالاخره هر دکتر خوبی شلوغه دیگه ولی به اینا فکر نکن به این فکر کن که دکتر برات وقت میذاره و به حرفات گوش میده و مسولیت پذیره یا نه که ایشون همش هستن من هر وقت میرم پیشش حس یک مادر دکتر دلسوز و نسبت بهش دارم اینقدر که بهت توجه میکنه و در ضمن اصلا پولکی نیست تازه تا جاییم که بتونه مراعاتتو میکنه

تو مطبش سونو نداره بله من قبلش پیش دکتر فرج زاده میرفتم ولی به خاطر بیمارستان و زایمان کلی تحقیق کرد ...

ان شالله که به سلامتی زایمان میکنین 

من یه دختر ۸ ساله دارم 

یه کورتاژ هم داشتم به خاطر ایست قلبی با دکتر افت دنیوی 

امیدوارم این به سرانجام برسه

عاشقتم خدا جون  

ان شاالله میرسه به نظرم خودت ازمایش خون بده مثبت بود هشت هفته برو سونو قلب جوابشو ببر واسه دکتر که حالا اون مراقبتای بعدی رو بهت میگه اگه الان بری ویزیت الکی میدی چون تا زمانی که قلبش تشکیل نشه مراقبت خاصی نداره فقط فولیک اسید بخور حتما احتمالا هشت هفته بری برات ازمایش مینویسه که طبق اون برات دارو تجویز کنه

مطبش شلوغ که هست بالاخره هر دکتر خوبی شلوغه دیگه ولی به اینا فکر نکن به این فکر کن که دکتر برات وقت ...

عزیزم من به دکتر اذری هر چی زنگ میزنم کسی جواب نمیده چجوری نوبت میگیرید؟

عاشقتم خدا جون  

دکتر رویا شهریاری پور... بهترین متخصص زنان در سعادت آباد

بیشتر از اون هم فولشیپ تخصصی پیشرفته لاپاراسکوپی دارن و انواع بیماری های زنان رو درمان می کنن

در واقع بهترین روش درمانی رو واست انتخاب میکنه

یکی از همکاران من زیر نظرش بارداری شد، بخصوص که لاپاراسکوپی هم پیشش انجام داده بود...

زایمان سزارین خیلی خوبی داشت... هم حال خودش هم نی نی کوچولوش خوبه

بهترین دکتر درمان یائسگی خانم دکتر زهره امیری هستن داشتم یائسگی زودرس میگرفتم رفتم مطب پیش خانم دکتر زهره امیری و تحت نظرشون درمان شدم ممنونم واقعا ازشون شمارشونو منم از گوگل و سایت شون پیدا کردم سرچ کنی پیدا میکنی