2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چند ماهش بود؟برای چه مشکلی بردینش؟ بابیهوشیه؟

قبل از یک سالگی

نارس به دنیا اومد. دکتر معز و اعصاب براش ام ار ای نوشت..که خیالمون از همه بابت راحت باشه..

دروغ چرا بیهوشی و یادم نیست..

ولی قطعا بیهوش میکنن که تکون نخوره..اهان. بهم گفتن ۳ ساعت قبل از اومدن بهش شیر بدم. یعنی ۳ ساعت ناشتا بود. پس بهش بیهوشی دادن حتما.

شما مشکل نوزادتون چیه عزیزم؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

قبل از یک سالگی  نارس به دنیا اومد. دکتر معز و اعصاب براش ام ار ای نوشت..که خیالمون از همه باب ...

بچه منم نارس دنیا اومده بخاطر چشماش باید ام ار ای ببرمش خیلی میترسم عوارض نداره؟الان بچتون چندسالشه؟

بچه منم نارس دنیا اومده بخاطر چشماش باید ام ار ای ببرمش خیلی میترسم عوارض نداره؟الان بچتون چندسالشه؟

نه عزیزم.

بالاخره وقتی دکتر تشخیص داده باید ببری دیگه.

الان ۱۲ سالشه گلی.

شما ام بردید چشم پزشکی یه قطره تو چشمش میریخت که شبکیه باز میشد؟؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نه عزیزم.  بالاخره وقتی دکتر تشخیص داده باید ببری دیگه.  الان ۱۲ سالشه گلی.  شما ا ...

آره قطره میرختن هر سری که می‌بردم وای طفلی بچه ها. بچه شما چندهفته دنیا اومده بود؟

آره قطره میرختن هر سری که می‌بردم وای طفلی بچه ها. بچه شما چندهفته دنیا اومده بود؟

۳۲ هفته

فشارم بالا رفت. مجبور شدن ختم حامملگی بدن.

خیلی دوران سختی بود. خدا واسه هیچ احدی نخواد

۳۲ هفته فشارم بالا رفت. مجبور شدن ختم حامملگی بدن. خیلی دوران سختی بود. خدا واسه هیچ احدی نخواد

آره فقط مامانای بچه های نارس میدونن ماها چی کشیدیم هم بچه هامون هم خودمون😔  اونموقع  بچتون چندروز بستری شد ؟؟