الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای من اونو یادمه اتفاقا میخواستم سیزده به در تاپیکش رو بزنم😂 اقدس الویه غلام نصاب و هزار ...
غلام نصاب کدوم بود دیگه
لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی میکنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕 اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،، هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️ خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱
ی خانمی بود شوهرش هوس ماکارونی کرده بود با سالاد شیرازی روز سیزده ب در پلو پز و مواد ماکارونی رو میگیره میرن طبیعت 😂😂و...ب نظرم سرچ کن ماکارونی با پلوپز نی نی سایت میاد بالا
گاهی وقتا همه چیز از هم میپاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!
ی خانمی بود شوهرش هوس ماکارونی کرده بود با سالاد شیرازی روز سیزده ب در پلو پز و مواد ماکارونی رو میگ ...
خخخخخ بعد بحثشون شده بود شوهرش میگفت خنگه میخاس ب برق ماشین وصل کنه واای جررر🤣🤣🤣🤣
هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه