2777
2789
عنوان

۸( پلن آشنایی با خانواده ی....)

110 بازدید | 16 پست

سلام.به تاپیک های گذشته ام نگاه نکنید.الان مساله مهمی پیش اومده.من به صورت مجازی با کسی در ارتباطم که قصدش ازدواجه اما اگه بزنه به سرش ممکنه بره به خانوادم بگه و هرطور که شده به هم برسیم اما من قصد دارم افشا نشه اشناییمون مجازی صورت گرفته‌.مسلما به نفعمونه! 

من یه نقشه ی یکم احمقانه دارم🙂😂

اینکه با ماشینش منو بزنه و یه تصادف ساختگی راه بندازیم بعد منو برسونه بیمارستان و خلاصه با بابام آشنا شه و...

نظرتون؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مجازی اشناشدیم ۸ ساله میشناسمش🤣🤣🤣 تاحالا قصدازدواج و شرایطتش نبود الان داریم مهاجرت میکنیم و ازدواج کنیم یه کم دیگه که میخوام معرفیش کنم به خانوادم میگم دوستم معرفیش کرده ولی خواهرم گفت بگو بهم اگه خواستی که بگیم به خواهرم واسه ازدواج با من معرفی کردن تازه ما از دو شهر مختلفیم 

اخی شما چندساله همو میشناسید تصویری باهاش حرف زدی یا حضوری 

تصویری؛ سال نیست؛ چندماه هم نیست اما به طرز عجیبی قصدش جدیه و من توی رابطه قبلیم هم شکست خوردم الان این آقا خیلی بهم اهمیت میده و جدی جدی میخواد خاستگاری کنه.و گفت خاستگار دیگه ای راه بدی دردسر درست میکنم واسش میگیرم بلایی سرش میارم

تصویری؛ سال نیست؛ چندماه هم نیست اما به طرز عجیبی قصدش جدیه و من توی رابطه قبلیم هم شکست خوردم الان ...

اووه چه خطری اومدیمو از نزدیک اشناشدین دیدین خانوادش داغون و یا یه چیزایی دروغ گفته و تحقیق کردین گفتن بد بود و خواستی خودت جواب نه بدی اونجوری که همه چیز به خانوادت میگه و شر هم درست میکنه اگه خانوادت روشنفکر نیستن و خیلی غیرتین و بفهمن باهات ناجور بد میشن بی خیالش شو ریسکش بالا من اینکه میبینی باهاشم جرات نداره بهم بگه بالای چشمم ابرو و خط و نشون نمیکشه و چون تاحالا ندیدم عصبی شه واسم و البته عشق هم هست تصمیم گرفتم به ازدواج اگه این پسری که میگی عصبی همیشه ولش کن اگه فقط دراین مورد اینو گفته باز یه چیزی ولی در کل ریسکش واست بالاس 

دوستام زابلی هستن لر نیستن این یکم عجیبش میکنه

خب بگو شوهر دوستت که تو شهری که پسره هست بوده بااون رفیق شده و شماره همو داشتن و ارتباط داشتن بعد بحث افتاده که اون پسره زن بگیره شوهردوستت گفته بهش اتفاقا خانم من یه دوست لر داره بیا واست جورش کنم و اینجوری تورو بهش معرفی کردن😁حالا کدوم شهر هستش