2777
2789

دیشب تا صبح من مطب دکتر بودم پیش مشاوره صحبت میکردیم

امروز نشستم گفتم محدودیتایی که ایجاد کردین اذیتم می‌کنه 

به طور مثال مثلا قبلا اجازه اصلاح صورت میدادن جدیدا نمیدادن و میگفتن دختر با مو جذاب تره کلا عوض شدن

یا آرایش حتی ضد آفتاب هم نباشه خب اذیت میشدم

و گوشی نداشته باشم

و بیرون نرم 

گفتم این چیزا اگر دوست دارید خوب بشم و روحیه ام عوض بشه برام فراهم کنید 

شهر غریب زندگی میکنیم 

بابام که سه تا شغل همزمان داره همش سرکارع  که اونم مغروره خیلی 

مامانمم همینطور شاغل و مغروره..

هیچ کس برام وقت نمی‌ذاره 

تا سر بحثو باز نکنم کسی صحبت نمیکنه باهام 

گفتم با رفیقام هر وقت دلم خواست میریم کافه کتابخونه بازار خرید

یه کارت در اختیارم بذارید ماهیانه ۲/۳ تومن واریز کنید که استفاده کنم برای خرج ماهانه...

وضع مالیشونم خداروشکر خوبه و بالاست 

به نظرتون خوب حرف زدم؟

چون نشستم کلی صحبت کنم چون قراره خودم شروع کنم برای ادامه درمان افسردگی شدیدم

خبر آمدنش را پخش کنید،می رسد لحظه ی میعاد به امید خدا💚✨ کاربری از ۱۵/۱۲ دست دو نفره قضاوت نکنید خواهشاً⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه فقط رل نزن

نه نه 

اصلا خوشم نمیاد از همچین چیزایی علاقه ای ندارم معتقدم پسرا دلشون مثل دروازه شیرازه یه روز یکی میاد فرداش شوتش می‌کنه بیرون

خبر آمدنش را پخش کنید،می رسد لحظه ی میعاد به امید خدا💚✨ کاربری از ۱۵/۱۲ دست دو نفره قضاوت نکنید خواهشاً⁦♥️⁩

این که باهاشون حرف زدی خیلی خوبه

بهتر از لجبازی کردنه 

چون اینطوری تمام خواسته هاتو می‌فهمن با عقایدت آشنا میشن و در مقابل بهتر میتونن باهات ارتباط بگیرن

امیدوارم درکت کنن و بتونی حساسترین مرحله از زندگیت یعنی نوجوونی رو با کمترین دغدغه و مشکلات بگذرونی

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
نه نه  اصلا خوشم نمیاد از همچین چیزایی علاقه ای ندارم معتقدم پسرا دلشون مثل دروازه شیرازه یه ر ...

به نظرم تو این سن دوستی با پسر فقط باعث میشه کمتر از خودت و زندگیت لذت ببری

چون سنی‌ هست که باید به یه خودشناسی نسبی برسی، آینده و هدفتو از زندگی مشخص کنی، علایقت رو پیدا کنی و خودتو آماده یه زندگی اجتماعی کنی و اگه تمام این مدت رو بخوای وارد یه رابطه احساسی بشی، در اینده خیلی از زندگی عقب میمونی

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
نه نه  اصلا خوشم نمیاد از همچین چیزایی علاقه ای ندارم معتقدم پسرا دلشون مثل دروازه شیرازه یه ر ...

آفرین. تنها خودت میتونی از افسردگی نجاتت بدی

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.