2777
2789

من دوماهه زایمان کردم تا ۴۰روز بکسره خونریزی و لکه بینی داشتم 

بعد دوروز پاک شدم باااز مریض شدم دوهفته پریودیم طول کشید 

یه هفته پاک بودم امروز باز پریود شدم 

بگید من چیکار کنم اخه😩😩😩

الان ک پریودم برم دکتر یا صبرکنم پاک بشم؟؟؟

بهم گفته بیا پاپ اسمیر بده من پاکیم ۱۰روزم نشد

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

طبیعی بودی یا سز

من بعد سز کلا خونریزیم ۱۵ روز بود اونم خیلی کم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی بودی یا سز من بعد سز کلا خونریزیم ۱۵ روز بود اونم خیلی کم

طبیعی اما زایمان و بخیه هام خوب بود نمدونم این چ کوفتیه تموم نمیشه

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

من سر پسرم ده روز

سر دخترم تا25 روز لکه بینی داشتم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

برا منم ۷۰ روز طول کشید آخرشم با آمپول قطع شد 

اسمشو‌یادتونه؟؟

چه گرفتاریه این زایمان😐درد کمر هم دارین؟

اره دلدرد کمر درد صاف میخابم دنبالچه م میخاد قطع بشه

من تا ۶۵ روزداشتم هی دوروز قطع میشد بازمیوند

دلدرد و کمر دردم داشتین؟؟

اره دلدرد کمر درد صاف میخابم دنبالچه م میخاد قطع بشه

وای منم بعد طبیعی خیلی دنبالچه ام درد داشت اصلا نمیتونستم بشینم اصلا مگر اینکه شیاف دیکلوفناک میذاشتم وای خوب شد تموم شد چی کشیدم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
منم 75 روز خونریزی داشتم دکتر گفت هر 6 ساعت 2تا ترانگزامیک اسید و یه مفنامیک اسید بخور سه روز خوردم ...

سونو دادین؟ازمایش چی ؟؟پریود‌بودین و رفتین دکتر؟؟