2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد ده ماهگی بچه

414 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ما این ماه فقط یه بار رابطه ی با جلوگیری طبیعی  داشتیم  من بچم شیرخودمو نمیخوره از پنج ماهگیشم پریودام منظمه الان شیش روز عقب انداختم میترسم تست بزنم امکان بارداری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله منم پسرم یازده ماهش بود فقط یکبار توی اون ماه رابطه با جلوگیری طبیعی داشتیم و باردار شدم

واقعا آخه اینایی که میگن باید حتما دوبار پشت سرهم باشه و اینا الکیه 

بچم گناه داره سخت نبود الان چندوقتشونه

واقعا آخه اینایی که میگن باید حتما دوبار پشت سرهم باشه و اینا الکیه  بچم گناه داره سخت نبود ال ...

با یه دفعه هم میگیره بنظرم بعد زایمان انگار بدن آماده تره بارداری زودتر اتفاق میفته ، حالا شما شایدم نباشی نگران نشو ، سخت که بود الانشم هست ولی خوشحالم که دارن باهم بزرگ میشن مثل دوقلوها شدن ، الان اولیم دوسال و ده ماه و دومی یکسال و سه ماهشه

با یه دفعه هم میگیره بنظرم بعد زایمان انگار بدن آماده تره بارداری زودتر اتفاق میفته ، حالا شما شایدم ...

ماشالله خدا حفظتون کنه من خودم خیلی پشت سرهمی دوست دارم بدونم تا اینجا با تموم سختی هایش خوب بوده ولی درسنامه برام آن شاالله هرچی خدا بخواد همون بشه

ماشالله خدا حفظتون کنه من خودم خیلی پشت سرهمی دوست دارم بدونم تا اینجا با تموم سختی هایش خوب بوده ول ...

ممنون عزیزم ،بله انشالله هرچی صلاحتون همون بشه! بنظر منم اگر قرار دوتا باشن پشت هم باشن بهتره همبازی میشن