بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۸سیکل واژینال دادم بعد ۱۲ سیکل هم دادم که اگه احتیاج باشه hcg بزنم. هزینه اش هم اندازه ویزیت ازم میگیره بستگی داره کجا سونو بدی مطب خود دکتر یا نداشته باشه بری جایی دیگه
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
من فکر میکردم کیت تخمک گذاریم که دو خط بشه میتونم برم سونو ! اینچوری نیست؟
وقتی دو خط میشه یعنی داری تخمک گذاری میکنی ولی نمیدونی که فولیکول هات قابل باروری هستن یا نه پس خیلی قبل تر باید بری.بعضیا دکتر میگه ۳پری برن ولی من ۸پری میرم.سونو شکمی هم میشه ولی واژینال خیلی دقیق تره