2777
2789
عنوان

شماها واقعا آدمای بدی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدورم خدااولا ب دلت ارامش بده دوماشم اونکه باعث شده از همه زده بشی یکی بدتراز خودش سرراهش قراربگیر ...

ربطی به کسی نداره خودم مشکل و بیماری اعصاب دارم

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

پس چرا گفتی همه بدین

فقط یه لحضه دلم خواس به یکی بد و بیراه بگم

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

فقط یه لحضه دلم خواس به یکی بد و بیراه بگم

منم گاهی وسواسی میشم سرهمین قضیه با شوهرم دعوامون میشه 

امشبم ناراحتش کردم رفته خوابیده باهام سرسنگینه دلم گرفته

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
الان بهتری؟

اره❣🌹

منم گاهی وسواسی میشم سرهمین قضیه با شوهرم دعوامون میشه  امشبم ناراحتش کردم رفته خوابیده باهام ...

من کلا با هیچکس میونه خوبی ندارم حتی با بچم

من کلا با هیچکس میونه خوبی ندارم حتی با بچم

ای جانم 

بخدا ادم ک فکر میکنه میبینه اصلا ارزش نداشت 

بابچت خوب باش بذار بچگی کردن تودلش نمونه 

توسرچی وسواس داری

همه چیو میریزی توخودت اره؟

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
ای جانم  بخدا ادم ک فکر میکنه میبینه اصلا ارزش نداشت  بابچت خوب باش بذار بچگی کردن تودلش ...

سره همه چی..حتی مسایل خیلی بی ارزش..مثلا امروز ارایشگر رید به موهام و موهام سوخت گفتم اشکال نداره کوتا میکنم ..الان دارم دیوونه میشم..صبح هم برام مهم نخواهد بود..شبا روانی میشم اصن

سره همه چی..حتی مسایل خیلی بی ارزش..مثلا امروز ارایشگر رید به موهام و موهام سوخت گفتم اشکال نداره کو ...

خب تواینجور مساعل حق داری منم باشم ناراحت میشم 

ادم روزا سرش گرمه زیاد تمرکز نداره رو مساعل شبا یا وقتی توسکوت کارمیکنیو بفکر رفتی همه دنیا توذهنت رد میشه همه مشکلا گاهی ازجلو چشمت رد میشن از یجا ذهنت شروع میکنه عین نخی ک ته نداره ه یکی یکی خاطرات ازاردهنده میان جلوچشمت و شکنجه میشی 

اشتباهات خودت اشتباهات بقیه

منم اینجور میشم

اما باید سعی کنی بفکرت بها ندی ک تودنیاش تورو غرق میکنه 

مثا وقتی برو تورختخواب ک ازشدت خستگی بیهوش بشی چند بار اینکارو کنی اون خصلت ازار دهندت از سرت میفته 

یا ی تکنیک میگم برای ارامشت

هروقت نتونستی از فکر و خیال بیرون بیای برو سراغ حس لامست 

حواستو پرت کن اینجوری ذهنت دامن نمیده به افکار ازار دهنده و اون نخه ازیجایی قطع میشه

مثلا دستاتو سعی کن حس کنی  

تمرکز کن پاهات کجا قرار دارن صورتت رو حس کن کجا گذاشتی بالشت نرمت پتوی نرمتو حس کن هوایی ک نفس میکشی حتی پلک زدنتو حس کن زبونتو حس کن بهرچیزی که درتماس باتوهست فکر کن و ذهنتو حواستو از چیزای بد دور کن جدا کن ذهنتو ببر جایی ک الان هستی وحس و احساس میکنی اجازه نده ذهنت غرق مساعل بشه لپاتو حس کن چ دمایی داره موهات ک پشتت ریخته رو حس کن