2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند کیلویی؟ قبلش کوچیک بود؟ 

تازگیا شدم ۷۰کیلو خیر سرم انقد همش تو خونه م، ولی با هر وزنی ک بودم سینه هام به نسبت بقیه بدنم بزرگتر بود، از ۵۸کیلو قبل ازدواج تا الان

تازگیا شدم ۷۰کیلو خیر سرم انقد همش تو خونه م، ولی با هر وزنی ک بودم سینه هام به نسبت بقیه بدنم بزرگت ...

ببین الانم نسبت به قد و وزنت واقعا خوبه. ولی اگه اصرار داری برو بدنسازی کار کن که سفت بشن و فرم بگیرن

ببین الانم نسبت به قد و وزنت واقعا خوبه. ولی اگه اصرار داری برو بدنسازی کار کن که سفت بشن و فرم بگیر ...

فعلا تو خونه دارم ورزش بالاتنه کارمیکنم تا وقتی برام جور بشه مداوم برم باشگاه. سنگینن و فرم ندارن همین منو اذیت میکنه دوسدارم بدون سوتین هم قشنگ باشن

ببین الانم نسبت به قد و وزنت واقعا خوبه. ولی اگه اصرار داری برو بدنسازی کار کن که سفت بشن و فرم بگیر ...

همش این تو ذهنم میچرخه ک ی خانوم شیک و زیبا از همه لحاظ باید تو بهترین حالت خودش باشه و برای سینه بنظرم بهترین حالت سینه های جموجور سفت و خوش حالته ولی چون برای من اینجوری نیس اذیتم میکنه

میدونی راستش فکر میکنم جاریم بود ک انقد باعث شد من زوم کنم رو سینه هام. اون بالاتنه هیچی نداره ولی پایین تنه ش از منم بزرگتره قدش هم از من کوتاهتره، یبار حرفاش با خواهرشوهرم گفت ک همیشه دوسداشته بالاتنه ش کوچیک و پایین تنه ش بزرگ باشه و خیلی بده ک سینه بزرگ باشه. حالا این رفته رو مخم.حس میکنم منظورش من بودم بااینکه واقعا من از خیلی جهات از اون بهترم حتی فک میکنم از عمد و روی حسادت گفت ولی کار خودشو کرد