2777
2789
عنوان

بینی عملیا بیاید یه کم گپ بزنیم

321 بازدید | 21 پست

من تازه عمل کردم و تازه تامپون در آوردم بگید بینیتون چقدر با این دیدار اولیه تغییر کرد 

اولین بار گه بینیتونو دیدین در مقایسه با چند ماه بعدش.

اولین بار بدون چسب دیدم خیلی ذوق کردم، ولی الان میفهمم اون موقع چقدددرر ورم داشته. مبارکت باشه 

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم . خیلی سربالا شده نگرانم

واسه منم اولش اونجوری بود. بعد هی فکر میکردم من طبیعی میخواستم این چرا اینجوری برام عمل کرده. ولی به مرور اوکی شد

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)
واسه منم اولش اونجوری بود. بعد هی فکر میکردم من طبیعی میخواستم این چرا اینجوری برام عمل کرده. ولی به ...

خدا خیرت بده یه کم بهم امید دادی 😚منم طبیعی میخواستم

شوهرم طفلک یه جوری نگام میکنه .

چند وقت بعد عمل طبیعی شد ؟ 

خدا خیرت بده یه کم بهم امید دادی 😚منم طبیعی میخواستم شوهرم طفلک یه جوری نگام میکنه . چند وقت بعد ...

طول کشید یکم، نترس درست میشه

چند وقته عمل کردی ؟ من قشنگ خوکی شده🙄

دو هفته اس

من موقعی که گچ رو بینیم بود زنگ زدم به منشی شاکی که چرا انقدر سر بالاست😂

گفت همه میگن..گچ رو برداری نظرت عوض میشه

بعد که گچو برداشتم زنگ زدم گفتم چرا کجه؟؟گفت ورمه😂

خلاصه پدرشو در اوردم

الان هنوز ورم داره ولی خیلی راضیم

توام عجله نکن واسه نظر دادن

دکتر به من گفته بود باید برات یکم سر بالا درست که بعدا اومد پایین نیای یقمو بچسبی

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲